Prima pagină » National » Polițiștii l-au găsit pe cel care a lansat alarma cu bombă la hotelul din Timișoara. Elena Lasconi era cazată acolo
Polițiștii l-au găsit pe cel care a lansat alarma cu bombă la hotelul din Timișoara. Elena Lasconi era cazată acolo

Polițiștii l-au găsit pe cel care a lansat alarma cu bombă la hotelul din Timișoara. Elena Lasconi era cazată acolo

09 sept. 2024, 23:00,
în National

Polițiștii l-au găsit pe cel care a lansat alarma cu bombă la hotelul din Timișoara în care este cazată Elena Lasconi, președinta partidului Uniunea Salvați România (USR). Bărbatul a fost amendat și dus la o clinică psihiatrică în vederea efectuării unui control de specialitate.

Polițiștii au anunțat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani. Vinovatul a fost sancționat contravențional după ce a sunat la 112 pentru a anunța o situație care s-a divedit a fi falsă.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este o alarmă falsă, fiind identificat apelantul, un bărbat în vârstă de 50 de ani. Acesta a fost sancționat contravențional cu suma de 4000 de lei conform OUG 34/2008 privind apelarea nejustificată a numărului unic pentru apeluri de urgență 112. Totodată, bărbatul a fost transportat la Clinica Psihiatrică “Eduard Pamfil” din municipiul Timișoara în vederea efectuării unui control de specialitate”, a transmis IPJ Timiș, potrivit Mediafax.

Hotelul vizat de alerta fals cu bombă găzduia echipa de campanie a USR

Un hotel de pe bulevardul Revoluției din Timișoara a fost evacuat luni din cauza unei amenințări cu bomba. Operațiunea a început la ora 17.11.Hotelul găzduiește echipa de campanie a președintei USR, Elena Lasconi.

„E alarmă cu bomba la hotel la care sunt cazată în Timișoara de vineri și până mâine. Eu acum sunt în afara hotelului, există un coleg care a rămas în camera de hotel și a fost scos de urgență în jurul orei 17:50, iar acum e plin de forțe de ordine, e cel puțin ciudat ce se întâmplă, dar să sperăm că este doar o alarmă falsă cu bombă”, a transmis Elena Lasconi, pe pagina de Facebook.

Hotelul a fost evacuat în totalitate, fiind vizați angajații și turiștii. Zona a fost izolată, iar echipe de la Poliție și SRI au verificat în interior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *