Prima pagină » Local » Polițiștii ieșeni s-au autosesizat în cazul unei posibile răpiri. Ce spun autoritățile despre acest caz
Polițiștii ieșeni s-au autosesizat în cazul unei posibile răpiri. Ce spun autoritățile despre acest caz

Polițiștii ieșeni s-au autosesizat în cazul unei posibile răpiri. Ce spun autoritățile despre acest caz

28 apr. 2022, 23:14, 1 ,
BZI.ro, în Local

În urma unei postări care a apărut în spațiul public, în care s-a precizat ca ar fi vorba de o posibilă răpire, autoritățile din cadrul Secției nr. 3 Poliție Urbană Iași s-au autosesizat și au început verificările.

„Astăzi, 28 aprilie ac, în urma apariției acestei postări pe o rețea de socializare, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Urbană Iași s-au autosesizat și au demarate verificările în vederea luării măsurilor care se impun. Astfel, în scurt timp au fost identificate toate persoanele aflate în autoturism, acestea fiind depistate pe raza județului Neamț și conduse la sediul poliției pentru clarificarea situației de fapt. Tânăra le-a declarat polițiștilor că nu a fost lipsită de libertate. Verificările continuă. În cadrul activităților desfășurate, polițiștii Poliției Municipiului Iași au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Neamț”, au declarat Reprezentanții Inspectoratului Județean Iași.

Comentarii
  • Tata lui Titi

    O panaramă de om, din lipsă de ocupație, postează un căcat pe facebook, iar proștii o iau drept sesizare. Sesizările se fac la 112, dacă chiar era răpire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *