Prima pagină » Local » Polițiștii ieșeni desfășoară o acțiune în sistem integrat, de tip razie, în municipiul Iași

Polițiștii ieșeni desfășoară o acțiune în sistem integrat, de tip razie, în municipiul Iași

27 sept. 2024, 18:57,
Redacția BZI în Local

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Iași, împreună cu polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași, Inspectoratului General pentru Imigrări și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi desfășoară o acțiune în sistem integrat, de tip razie, în municipiul Iași.

„Astăzi, 27 septembrie a.c., între orele 17:00 – 20:00, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Iași, împreună cu polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași, Inspectoratului General pentru Imigrări și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi desfășoară o acțiune în sistem integrat, de tip razie, în municipiul Iași, în zona Gării și a unităților de învățământ, în scopul creșterii gradului de siguranță publică.

Direcțiile de acțiune vizează prevenirea și combaterea faptelor cu violență comise în mediul stradal, creșterea gradului de siguranță rutieră, prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri, stabilirea și sancționarea faptelor privind transporturile pe căile ferate române.

Acțiunile polițiștilor vor continua și în perioada următoare, scopul principal fiind acela de a menține climatul corespunzător de siguranță publică în comunitate”, transmit reprezentanții IPJ Iași.

Comentarii
  • Pe bd. Cantemir unde vagabondeaza cei de la caminul de nefamilisti de pe str. Decebal nu vreti sa faceti o razie?

  • Puneți polițiștii să patruleze printre blocuri, nu să stea la pomană la străzile și bulevardele principale să dea amenzi la șoferi. Hoții și golanii sunt printre blocuri și fac fapte. Cel puțin în Alexandru cel Bun e jale ce golănoi sunt printre blocuri și ce fac.

    • Patrulati macar prin Niclina II, I, dar nu din masina cu girofarurile aprinse…si gata rondul…Pun pariu ca nu va cunoasteti sectorul…

  • politia doarme in masini ,in alexandru ciorile vand bureti chiloti vin oua printre liniile de tren si locomotivele calca oameni nevinovati ,la minerva bisnitarii cu buruienile lor ocupa trotuarul de la semafor cu ghivecele de flori ..politia trece fara sa faca nimic ,dorm in picioare ,drogati prin alexandru politia doarme ,piata alexandru e plina de 10 ani de ciori bisnitare si speculante ce vand produse fara acte de provienenta fara acte de calitate politia se plimba aiurea fara sa faca nimic …sunt platiti prea bine si nu fac nimic dar NIMIC …

  • Razia este urmare a jafului din Alexandru? Hai sa ne facem ca muncim!!

  • În Dacia razie…. La Bicaz, piața și capăt tramvaie.. Seara se trage pe nas și se fac liniuțe pe bulevard…. Politia?…. se plimba și ea în mașini tot pe bulevard…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024