Prima pagină » Local » Polițiștii ieșeni au reținut două persoane pentru trafic de droguri de mare risc

Polițiștii ieșeni au reținut două persoane pentru trafic de droguri de mare risc

21 iun. 2023, 17:02, 1 ,
în Local

Polițiștii din Iași au reținut în data de 21 iunie 2023 două persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

„La data de 21 iunie 2023, polițiștii din Iași – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii Serviciului Teritorial Iași, au documentat activitatea infracțională a două persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, procurorii din Iași au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor două persoane bănuite.

Din cercetări a reieșit că, în perioada ianuarie – iunie 2023, bănuiții ar fi comercializat heroină unor persoane bănuite de trafic de droguri și consumatorilor, din municipiul Iași.

Totodată, aceste persoane s-ar fi deplasat în municipiul București, pentru a procura drogul de mare risc, pe care, ulterior, l-ar fi transportat, în municipiul Iași, iar scopul ar fi fost comercializarea și/sau consumul propriu.

În urma percheziției domiciliare efectuate în municipiul București, au fost descoperite și ridicate 12 doze de heroină, ambalate în hârtie, mai multe cântare de precizie și o sumă de bani.

În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și liberăți din cadrul Tribunalului Iași, cu propunerea de arestare preventivă a celor două persoane bănuite, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română și de Biroul Tehnic și de Criminalistică.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor și jandarmilor Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei „Vlad Țepeș”.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi prezumţia de nevinovăţie.”

Comentarii
  • Mircea Silvestru si mai cine

    e cumva viitolatorul sau traficantul de droguri Mircea Silvestru?
    adresa: George Cosbuc 70
    numar de telefon de contact: 0749322076
    firma: COLIBRI STUDIOS SRL CUI: 36649492
    masina folosita la livrari de droguri:
    IS 49 HAI
    VOLKSWAGEN VW PASSAT HIGHLINE 2.0 TDI DSG 4MOT
    sasiu: WVWZZZ3CZGE164449

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *