Prima pagină » Local » Polițiștii ieșeni alături de participanții la festivalul INIMO – FOTO

Polițiștii ieșeni alături de participanții la festivalul INIMO – FOTO

20 aug. 2022, 18:18, 3 ,
în Local

Polițiștii ieșeni acționează atât în zona de desfășurare a festivalului familiei – INIMO, cât și în proximitatea acesteia, pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, dar și pentru a interveni cu promptitudine în cazul unor posibile situații care se află în competența de gestionare a poliției.

Polițiștii Biroului Rutier Iași acționează pentru fluidizarea traficului rutier, dar și în scopul depistării și tragerii la răspundere penală a celor care conduc sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei din cadrul Biroului de Siguranță Școlară le transmit participanților la festival informații utile privind siguranța personală, prevenirea victimizării minorilor și riscurile asociate consumului și traficului de droguri.

În prima zi a festivalului INIMO nu a fost înregistrat niciun incident.

Recomandăm celor care participă la festival să respecte normele de conviețuire socială, regulile stabilite de organizatori și bineînțeles, să nu-și lase copii nesupravegheați!

Comentarii
  • Aici vin numai crestinii….ati trimis hoarde , in timp ce infracatorii si derbedii si-au facut de cap in cartiere….

  • E bine ce face Politia ,e ok la festivaluri dar unde este politia noaptea in zona capat Pacurari unde dupa ora 22 nu putem sa dormim din cauza grupurilor de romi din Pcuret care isi fac aparitia dupa 22 urland pe strazi ,spargand sticle si facand o galagie infernala tarziuin, 1,2 noaptea chiar 3 .Vom face o adresa catre ministrul de interne sa intrebam ce fac sutele de politisti din Iasi turele de noapte si daca aceste hoarde din Pacuret care ziua dorm si noaptea fac prapad in zona nu pot fi linistiti ,

  • Polițista blonda

    Polițista tot despletită ,cu gene false😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`