Prima pagină » Local » Polițiștii din Iași au pus gând rău celor care conduc utilaje agricole. Sunt controale în mai multe zone din județ
Polițiștii din Iași au pus gând rău celor care conduc utilaje agricole. Sunt controale în mai multe zone din județ

Polițiștii din Iași au pus gând rău celor care conduc utilaje agricole. Sunt controale în mai multe zone din județ

03 iul. 2024, 02:00,
Lucian SAVA, în Local

Polițiștii din Iași au desfășurat mai multe controale în diferite zone ale județului. Aceștia au pus gând rău celor care conduc utilaje agricole. Oamenii legii au deschis dosare penale pe bandă rulantă în urma verificărilor

Mai mulți conducători de utilaje agricole au fost trași pe dreapta de către oamenii legii. Astfel, polițiștii Secției nr. 2 Poliție Ciurea au oprit pentru control un utilaj agricol care se deplasa pe raza localității. În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că șoferul în vârstă de 52 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. La scurt timp, polițiștii Secției nr. 2 Poliție Ciurea au oprit pentru control un alt utilaj agricol, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 59 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Polițiștii din Iași au pus gând rău celor care conduc utilaje agricole, și nu numai

Nu doar șoferii de utilaje agricole au fost verificați. Polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Iași au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe str. Silvestru din mun. Iași, condus de un bărbat în vârstă de 38 ani, din municipiul Iași. În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că acesta ar avea permisul de conducere suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. Și polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe raza comunei Lespezi. În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că acesta figurează cu permisul de conducere reținut. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Fără permis de conducere și cu ITP-ul expirat

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Frumos au oprit pentru control o autoutilitară care se deplasa pe str. Petru Poni din Târgu Frumos, condusă de un bărbat în vârstă de 50 ani, din comunei Bălțați. În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că acesta ar avea permisul de conducere suspendat și inspecția tehnică periodică a autoutilitarei expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. De asemenea, polițiștii au dispus măsura sancționării contravenționale, conform OUG 195/2002, și s-a procedat la reținerea certificatului de înmatriculare. Polițiștii din Iași au pus gând rău celor care conduc utilaje agricole, iar în următoarea perioadă vor mai face controale.

Comentarii
  • Nu au permis si umbla si matoliti.

  • Se leaga de astia cu motocultoare probabil.. atat ii duce capul, mai mult de 9 – 10 km/h nu prind

  • Dar pe ciolacu ce îl califică să fie primministrul României ?

  • Bravo!! Militieni cu muntea’n colturi. Capete patrate , da nah , au terminat cu toti ceilalti in trafic si acum se agata de sarmanii oameni care le pun macare in farfurie .Zilnic. Terminatii si pe ei ca dupa , importam !!

  • Controlati si pe cei care umbla cu autoutilitarele prin sate sa vedeti ce beti sunt pe la orele serii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *