Prima pagină » Local » Polițiștii au tras focuri de armă asupra unor traficați de droguri, în Târgu Cucu! Suspecții rămân după gratii!
Polițiștii au tras focuri de armă asupra unor traficați de droguri, în Târgu Cucu! Suspecții rămân după gratii!

Polițiștii au tras focuri de armă asupra unor traficați de droguri, în Târgu Cucu! Suspecții rămân după gratii!

22 nov. 2019, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Cei cinci suspecți de trafic de droguri de risc în formă continuată au contestat arestarea preventivă dispusă de instanță pe numele lor. Numai că judecătorii ieșeni au respins contestația formulată de Petrică Dănuț Martinaș, Cosmin Georgian Neculau, Maria Lorinț, Simion Hangan și Petru Lorinț.
Amintim că, recent, oamenii legii au organizat un flagrant chiar în apropierea Palatului de Justiție din Iași. Astfel, agenții din cadrul BCCO și procurorii DIICOT au descins în zona Târgu Cucu, pentru a prinde suspecți de trafic de droguri.

Totodată, a fost necesară intervenția „mascaților”, dar și a jandarmilor în zona respectivă. Sesizând că sunt în vizorul oamenilor legii, suspecții au încercat să scape prin fugă.
Conform martorilor, oamenii legii i-au urmărit în trafic pe suspecți și chiar au fost trase focuri de armă pentru prinderea acestora. Tot martorii au precizat că, după ce au oprit un vehicul, anchetatorii i-au imobilizat pe ocupanți și au scos din autoturism o valiză în care se aflau haine și trei pungi cu o substanță susceptibilă a fi drog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *