Prima pagină » National » Polițiștii au oprit o petrecere cu 64 de persoane, într-un club privat din Bucureşti
Polițiștii au oprit o petrecere cu 64 de persoane, într-un club privat din Bucureşti

Polițiștii au oprit o petrecere cu 64 de persoane, într-un club privat din Bucureşti

18 apr. 2021, 12:37,
în National

O petrecere care avea loc sâmbătă noaptea într-un club privat din sectorul 1 al Capitalei şi la care participau 64 de persoane a fost oprită de poliţişti care i-au sancţionat pe cei prezenţi, inclusiv pe administratorul clubul, cu amenzi totale de 79.000 de lei.

Amenzile au fost date pentru încălcarea legislaţiei privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Poliţia Capitalei a fost sesizată, în jurul orei 00,05, prin apel la 112, cu privire la faptul că într-un club din Sectorul 1 se desfăşoară o petrecere privată la care participă mai multe persoane.

La faţa locului au sosit poliţişti de la secţiile 1, 3 şi 4 care au legitimat şi sancţionat contravenţional 64 de persoane, valoarea totală a amenzilor fiind de 64.000 de lei. De asemenea, administratorul clubului a fost sancţionat cu amendă în valoare de 15.000 de lei, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

Altă petrecere, spartă de polițiști

O altă petrecere a fost întreruptă de poliţiştii bucureşteni, tot sâmbătă, în jurul orei 15,30, după ce poliţiştii au descoperit la o adresă din sectorul 5 că are loc o aniversare unde sunt invitate mai multe persoane.

Poliţiştii au amendat, cu această ocazie, 23 de persoane cu amenzi în valoare totală de 36.000 lei. Toate sancţiunile au fost aplicate pentru încălcarea legislaţiei privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, au mai informat poliţiştii.

Petrecere uriașă, întreruptă de poliţiştii ieşeni

În cursul nopţii de sâmbătă, 10 aprilie 2020, pe raza localităţii Păun din judeţul Iași poliţiştii ieşeni au întrerupt o petrecere la care s-ar fi consumat şi droguri. Vorbim de faptul că în faţa unei pensiuni erau parcate zeci de maşini iar un echipaj de poliţie a venit la faţa locului pentru a vedea ce se întâmplă.

Oamenii legii au constatat faptul că la petrecere erau prezenţi zeci de cetățeni și au trecut la legitimarea tuturor persoanelor de la faţa locului.

Au fost legitimate toate persoanele prezente la petrecere. Până în prezent au fost sancționate în lipsa 14 persoane cu amenzi în valoare de 4.000 lei. Urmează a fi luate măsuri legale și faţă de celelalte persoane”, a declarat subinspector de poliţie Anca Alexandra Vijiac, purtător de cuvânt IPJ Iaşi.

Update: Pensiunea la care a avut loc petrecerea ilegală se numește ” Casa noastră”

Sute de persoane legitimate și amendate de polițiștii ieșeni care au intervenit la petrecerea ilegală

În speţă au fost legitimate 100 de persoane şi li s-au aplicat amenzi în valoare unitară de aproximativ 4.000 de lei. De altfel au fost găsite şi cantităţi infime de droguri.

Potrivit surselor EXCLUSIV BZI.RO, oamenii legii au găsit mai puţin de 1 gram de canabis şi mai puţin de 1 gram de substanţă praf alb ce ar putea fi ilegal. Totuşi, în această speță se va pronunţa un laborator autorizat.

Vă aducem aminte faptul că în perioada de stare de alertă și în contextul pandemiei care s-a abătut la nivel mondial, în România este interzisă organizarea de petrecere.

Ce spun oamenii legii

Într-o declarație făcută pentru BZI.RO, oamenii legii afirmă faptul că polițiștii din cadrul Sectie nr. 5 de Poliție au stabilit faptul că la o pensiune din Păun are loc o petrecere ilegală. Organizatorul evenimentului a fost amendat cu suma de 4.000 de lei. De altfel au fost găsite și câteva pliculețe care ar putea reprezenta substanțe ilegale:

Noaptea trecută, Poliţiştii secției 5 poliție au stabilit ca într-o pensiune are loc un eveniment cu circuit închis. Au fost legitimate 100 de persoane faţă de care urmează a fi luate măsurile legale, iar organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 4000 lei, conform Legii nr 55/2020. Au fost găsite și ridicate câteva pliculețe cu substanțe susceptibile a fi droguri. au afirmat reprezentanții poliției pentru BZI.RO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`