Prima pagină » Local » Poliţiştii au găsit zeci de grame de heroină la fiul lui Costel Corduneanu
Poliţiştii au găsit zeci de grame de heroină la fiul lui Costel Corduneanu

Poliţiştii au găsit zeci de grame de heroină la fiul lui Costel Corduneanu

11 nov. 2019, 14:58,
în Local

Zi neagră pentru Corduneni. Fiul lui Costel Corduneanu a fost arestat pentru 30 de zile. Alex Corduneanu a avut un ghinion teribil. Poliţiştii din Vaslui i-au găsit asupra lui, la o simplă razie, zeci de grame de heroină. Concret, poliţiştii din Vaslui au dat în consemn orice maşină roşie. Poliţiştii anchetau spargerea unui amanet din Vaslui. Suspecţii au fost văzuţi la volanul unui autoturism Seat roşu. Coincidenţă nefericită a fost că, exact în aceeaşi seară, fiul lui Costel Corduneanu se afla la volanul unui Seat Ibiza roşu. Alături de el, în maşina se mai aflau alte două persoane.

Poliţiştii l-au oprit pe fiul lui Costel Corduneanu şi au observat, cu stupoare, că acesta se află sub influenţa drogurilor. Agenitii de la Rutieră au acţionat în cauză şi i-au supus pe suspecţi unor controale amănunţite. În speţă, în haina lui Alex Corduneanu a fost găsit un pacheţel cu 30 de grame de heroină. Heroină avea pe piaţa neagră o valoare de aproximativ 9000 de lei.

Întrebat de poliţişti de unde au procurat drogurile, Alex Corduneanu a refuzat să colaboreze cu poliţiştii. Interlopul a invocat Omerta. Nu a spus de unde a cumpărat marfa. Totuşi, poliţiştii bănuiesc că heroină ar proveni din Bârlad sau Galaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *