Prima pagină » National » Polițiștii au deschis dosar penal fiului primarului din Bușteni. Bărbatul este acuzat că s-a branșat ilegal la sistemul public de apă
Polițiștii au deschis dosar penal fiului primarului din Bușteni. Bărbatul este acuzat că s-a branșat ilegal la sistemul public de apă

Polițiștii au deschis dosar penal fiului primarului din Bușteni. Bărbatul este acuzat că s-a branșat ilegal la sistemul public de apă

28 nov. 2022, 11:40,
în National

Duminică, 27 noiembrie, polițiștii din Prahova au deschis un dosar penal pentru furt de apă din sistemul public de alimentare, după o sesizare făcută de un locuitor din Buşteni care vizează imobilul în care locuieşte fiul primarului Mircea Corbu.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii prahoveni în vederea clarificării situaţiei de fapt.

Acuzații la adresa fiului primarului din Bușteni

Se pare că fiul primarului din Bușteni este implicat într-un incident ce s-a soluționat cu deschiderea unui dosar penal. Așadar, potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, în jurul orei 18:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Buşteni au fost sesizaţi de către un bărbat din oraş despre faptul că la un imobil există suspiciunea sustragerii de apă din magistrala principală.

„În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, constatând faptul că din conducta principală s-a efectuat un branşament, conectat de aceasta printr-un robinet, cu o conductă care duce în curtea imobilului, fără a exista vreun aparat de contorizat apa. Totodată, la faţa locului s-a prezentat şi o echipă a societăţii responsabile de distribuirea apei”, au precizat reprezentanții IJP.

Surse judiciare au declarat că în imobilul vizat de această sesizare locuieşte fiul primarului staţiunii Buşteni, Mircea Corbu.

În acest caz, cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea clarificării situaţiei de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt de apă din sistemul public de alimentare.

Stațiune din România, la mare căutare de turiștii străini

Într-o altă ordine de idei, aducem în prim-plan un subiect prezentat în edițiile trecute de reporterii BZI, în care era relatat cum România are multe stațiuni cunoscute mai ales pentru citybreak-uri, cum ar fi Brașov sau Sinaia, însă ce nu știu mulți oameni este că există și locuri mai puțin cunoscute, în care să te relaxezi. Una dintre acest destinații din România, pe care turiștii pot să o aleagă mai ales în sezonul rece este Sovata. Cu toate că majoritatea persoanelor o consideră o stațiune pentru persoanele mai în vârstă, o tânără laudă acest loc și îl recomandă tuturor persoanelor, indiferent de vârstă.

„Stațiunea SUPERBĂ din România care a cucerit turiștii: “E mai frumos ca-n Croaţia!” Deşi mulţi ani a fost perecepută drept o staţiune pentru pensionari, Sovata este una dintre cele mai căutate destinaţii de vacanţă. Mulţi turişti care ajung acolo pentru prima dată rămân plăcut impresionaţi şi declară, fără nicio reţinere, că în Sovata…că în Sovata… “E mai frumos ca-n Croaţia”! Recunoscută la nivel european încă din 1850, Sovata este o staţiune pentru orice sezon. Lacurile cu ape clorurate şi sodice – cât şi nămolul din ele – au proprietăţi terapeutice pentru o multitudine de afecţiuni, în speciale pentru cele ginecologice. Înconjurată de dealuri împădurite cu fagi, stejari, carpeni, ulmi, castani, brazi şi stejari, cât şi de Muntele de Sare, staţiunea oferă posibilităţi excelente şi pentru odihnă şi relaxare. Clima este subalpină, cu veri răcoroase şi ierni blânde. Punctele de atracţie ale locului sunt lacurile helioterme, renumite pentru efectul lor terapeutic”, a scris femeia în postarea de pe rețelele de socializare.

În ceea ce privește preferințele turiștilor pentru zona maritimă, se pare că stațiunea Costinești se află pe primele poziții, dacă e dsă realizăm un top al destinațiilor, și asta doar pentru preţurile mai mici faţă de restul litoralului, dar şi pentru apa care are o culoare aparte.

Revenind la subiectul principal, se pare că polițiștii din Prahova au deschis un dosar penal fiului primarului din Bușteni, din cauză că s-ar fi branșat ilegal la sistemul de apă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *