Prima pagină » Actualitate » Polițistă lovită în trafic. Un şofer a acroșat-o cu autoturismul, în Argeş

Polițistă lovită în trafic. Un şofer a acroșat-o cu autoturismul, în Argeş

23 feb. 2022, 12:03,
BZI.ro, în Actualitate

Un nou incident a fost înregistrat pe şoselele din România. Astăzi, 23 februarie 2022, o poliţistă lovită în trafic a avut nevoie de îngrijiri medicale. Unui conducător auto în vârstă de 37 de ani i s-a întocmit dosar penal după ce a acroşat cu autoturismul său un agent de poliţie care dirija traficul. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical.

Potrivit declaraţiilor făcute de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, întâmplarea nefericită a avut loc într-o intersecţie din oraşul Ştefăneşti, judeţul Argeş.

Polițistă lovită în trafic. Agentul a suferit leziuni uşoare

În dimineaţa zilei de miercuri, pe drumul naţional DN 7, direcţia Topoloveni – Piteşti, o poliţistă care dirija traficul rutier a fost izbită de un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 37 de ani.

Făptaşul, în momentul de faţă, este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

„Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti desfăşurau activităţi de dirijare-fluidizare a traficului rutier, pe DN 7, în apropiere de intersecţia cu str. Cavalerului şi str. Zăvoi, pe raza aceleiaşi localităţi. În aceste condiţii, un bărbat de 37 de ani, din Ştefăneşti, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcţia Topoloveni spre Piteşti, a acroşat şi accidentat uşor o poliţistă, din cadrul formaţiunii rutiere, care se afla în intersecţie”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Argeş.

La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj medical pentru a-i acorda îngrijiri medicale poliţistei. Însă, în urma evaluării preliminare a rezultat ca agentul de poliţie a suferit o serie de leziuni uşoare.

Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş desfăşoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, după ce poliţista lovită în trafic a suferit leziuni uşoare.

O poliţistă din Bucureşti, lovită de o maşină care a trecut pe roşu

Un alt caz similar ca cel din Argeş a fost înregistrat în urmă cu mai mult timp în Bucureşti. O poliţistă care se afla în timpul serviciului a fost lovită pe trecerea de pietoni de un şofer care nu a oprit la culoarea roşie a semaforului.

”Din primele date rezultă că poliţista a efectuat semnal unui conducător auto care ar fi pătruns la culoarea roşie a semaforului, iar la momentul în care a frânat brusc, a intrat în derapaj şi a acrosat-o”, spuneau anchetatorii.

Agentul de poliţie a fost preluat şi transportat la cea mai apropiată unitate medicală din Capitală. Conducătorul auto a fost condus la secţia de poliţie, unde a fost supus testului de alcoolemie. Rezultatul a fost unul negativ.

De asemenea, reamintim faptul că o altă poliţistă a fost lovită cu o bâtă în cap, într-o staţie de tramvai din Arad. Poliţistul comunitar verifica legitimaţiile de călătorie, iar un călător fără bilet s-a enervat pentru a fost invitat să coboare şi a lovit agentul cu o bâtă.

Agresorul a fost ridicat de oamenii legii imediat şi sancţionat.

Astfel de evenimente nefericite, precum cel în care o polițistă lovită în trafic a avut nevoie de îngrijiri medicale, sunt tot mai întâlnite în traficul rutier din România.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *