Prima pagină » Titlurile zilei » Polițista care a fost amenințată că va fi bătută cu cureaua a câștigat procesul. Ce s-a întâmplat cu șeful de post?! – FOTO

Polițista care a fost amenințată că va fi bătută cu cureaua a câștigat procesul. Ce s-a întâmplat cu șeful de post?! – FOTO

14 mart. 2023, 02:00, 10 ,
Cosmina Puiu în Titlurile zilei

O tânără polițistă din mediul rural ar fi fost „urechiată” de șeful său pentru că nu ar fi pus lemne în sobă. Aceasta susține că a uitat un aparat de încălzit în priză, deoarece a lăsat autospeciala pe pană, iar exemplele ar fi putut continua. Tot ea s-a plâns șefilor că se simte hărțuită, însă nimeni nu a luat-o în seamă atunci. Ulterior a primit un mesaj „provocator” pe Whatsapp, iar ea a vrut să-și facă dreptate și a ajuns în instanță. Recent, judecătorii au pronunțat sentința, iar ea a câștigat procesul

Antoanela Luca este tânăra polițistă care în urmă cu aproximativ un an și jumătate a avut un conflict cu șeful de la postul de poliție de unde lucra. Aceasta s-a simțit hărțuită, după ce Vasile Cojocaru i-a trimis un mesaj total neadecvat pe Whatsapp. La început părea că nimeni nu o bagă în seamă, însă agentul de poliție a vrut să se facă dreptate și a ajuns în fața instanței de judecată. Recent, judecătorii ieșeni au pronunțat sentința.

Polițista care a fost amenințată că va fi bătută cu cureaua a câștigat procesul

Antonela Luca este, poate, una dintre cele mai frumoase agente din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași. Cert este că tânăra, de când a ajuns la Postul de Poliție Țibana, s-a confruntat cu fel de fel de probleme.

Agentul de poliție Antonela Luca a dat piept cu un sistem învechit, cu influențe ale epocii ce ar fi trebuit să apună prin anii ’90, dar care încă există prin unele zone din județ și, probabil, din țară. Antonela a încercat să-și facă meseria cât de bine a putut în Țibana, dar șeful ei i-a reproșat în repetate rânduri că nu-și face treaba și că nu pune lemne în sobă sau că a uitat un reșou în priză.

Mai mult decât atât, șeful de post, Vasile Cojocaru, li s-a plâns și șefilor despre greșelile făcute de tânăra polițistă și a făcut ca aceasta să fie cercetată disciplinar. Trebuie precizat faptul că, înainte ca șeful tinerei să ceară ca aceasta să fie cercetată, la conducerea IPJ Iași au ajuns unele sesizări din partea tinerei polițiste, precum faptul că se simte hărțuită de Vasile Cojocaru. Atunci, ea a salvat câteva mesaje pe care șeful de post i le-ar fi trimis.

Unul dintre mesajele trimise de polițist subalternei ridică semne de întrebare. Tânăra a dat în judecată IPJ Iași și a câștigat procesul în parte. Judecătorii au respins cererea formulată de către ea în care a cerut daune morale, dar au respins apelul formulat de către IPJ Iași și a obligat pârâtul să-i achite persoanei vătămate suma de 1.000 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare efectuate în recurs.

Agentul de poliție Antonela Luca: „Nu reușeam să dorm decât dacă luam medicamente”

Agentul Antonela Luca a dat de înțeles că șeful de post de la Țibana a încercat să o țină sub papuc, dându-i sarcini imposibil de făcut, care, dacă nu ar fi efectuate, i-ar putea aduce sancțiuni.

„Chiar dacă am efectuat doar serviciu de patrulare în intervalul 16:00-00:00, în fiecare zi, am primit note de sarcini de la domnul Vasile Cojocaru, cu diferite activități de adus la termen în timpi imposibil de atins. Am întocmit un raport prin care i-am adus la cunoștință domnului Cojocaru că apelurile 112 au prioritate în serviciile pe care le desfășor în acea perioadă, că am lucrări, note de sarcini în dosare pe care trebuie să le soluționez, motiv pentru care nu pot garanta că voi aduce la termen ceea ce îmi solicită. Mi-a răspuns ca sunt într-o gravă eroare și risc să fiu sancționată”, a precizat atunci polițista.

Astfel, polițista care a fost hărțuită de către șeful ei de la Postul de Poliție din comuna Țibana a câștigat procesul și acum își desfășoară activitatea de polițist în continuare.

Comentarii
  • Mai ,, baiatule ” la 55 de ani ai fata de 75 de ani si cum de nu esti deja la pensie.
    Iti mai trebuie fete tinere la varsta asta.
    Rusine.

  • Realitatea este alta: poliția ieşeană a devenit club de onlyfans, video chat sau promovări pt filme porno. 99% in sistem au intrat numai fufe bune de altceva numai de poliție, nu. Nu au treabă cu hoții sau strada. Foarte puține dar si alea se gândesc cum să „promoveze” la IPJ.

  • Sa i sa dea o pensie speciala si la pensie si sa planga de mila ca are doar 1500 de euroi nu 2000

  • Asta se intampla cand sistemul de ordine publica si siguranta a cetatenilor se procopseste cu tot felul de „parasute”!

  • ion de la Tibana

    Scarba asta de Cojocaru a facut treaba laTibana pe chef si ochi frumosi. Iti aduci aminte Cojocarule cum ai acoperit taratura aia de Marineata care i-a luat Protectia toti 7 copii? Stiai ca isi bate joc de ei si vroia sa vanda la canadieni? Tu ce-ai facut inafara ca ai primit peschesul de rigoare? Dar cu matusi-sa Cristina care avea dosar de furt si inselaciune in dauna EON ce ai facut?Nimic. Nici tu nici Rotaru . Ati acoperit tot. Primeati rasplata si lasati actele la sertar. Iti muncea cumnnat-su Taban prin ograda si lasai in pace shulfele

  • @Ion de la Tibana

    Așa se ,,rezolva” unele dosare penale ale protejaților?
    Trebăluind prin ograda polițistului ,,alde Taban”?
    Macar e hărnicuț Taban asta?
    L-aș recomanda și altui polițist.

  • Maria Ioana iti multumesc pt interventie, pt mesajul lasat. Exact asa, chiar ma gandeam la asa zisa ,,pulitzista” , numai de politie nu e ea.Vai de prosticare se uita in gura unor fufe precum ea. Ce lingai am mai ajuns !. Domina curvia ,,sodo1000 ” pan si in institutiile stratului
    . a venit ea cu onlyphuns sa descopere sistemul invechit. si auzi la ea, nu putea dormi decat cu pastile. iti dai seama ce politista e. Nustiu cum reuseste sedintele bondage.

  • Sau inversat bucile!

  • Astia de comentați aici si faceti fata aia in toate felurile sunteti niste tampiti si presupun ca faceti parte din sistem . Voi astia jegosi de ati prins vremurile lui Ceaușescu credeti ca inca mai merg rahaturile voastre . Sa vina generații noi si sa plece toti hodorogii cu mentalități invechite

  • La sectiile rurale( la nici o sectie de politie) nu exista serviciu de patrulare 16.00-00.00!!! Baliverne!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *