Prima pagină » Titlurile zilei » Polițista Andrada Voicu, răzvrătita de la Iași, uimește din nou! A realizat un tablou „delicat”, iar mai apoi l-a fotografiat și distribuit în mediul online: „Fizic este EA” – FOTO

Polițista Andrada Voicu, răzvrătita de la Iași, uimește din nou! A realizat un tablou „delicat”, iar mai apoi l-a fotografiat și distribuit în mediul online: „Fizic este EA” – FOTO

22 dec. 2022, 02:00, 4 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Andrada Voicu, polițista care a declarat război sistemului după ce a fost la un pas de a-și pierde viața în timpului unei misiuni continuă să uimească. Recent, aceasta a postat pe rețelele de socializare un tablou pe care l-a realizat din mai multe materiale, ce a stârnit sute de reacții

Andrada Voicu este una dintre cele mai cunoscute polițiste din Iași și din țară, asta după ce a făcut câteva „dezvăluiri” neplăcute din sistemul polițienesc. Totul a început la scurt timp după ce tânăra polițistă era să-și piardă viața într-un accident rutier petrecut în timpul serviciului.

De atunci, Andrada a devenit foarte populară în mediul online, fiind urmărită de mii de persoane. Pe rețelele de socializare, tânăra împărtășește cu urmăritorii ei diferite evenimente din viață și nu se sfiește să-și arate creațiile. Recent, Andrada Voicu a postat pe Facebook un tablou realizat de ea, ce stârnește controverse.

Ce reprezintă tabloul realizat de polițista Andrada Voicu?

Tabloul pe care l-a realizat și postat pe rețelele de socializare a stârnit sute de reacții. La o primă vedere, acesta pare că reprezintă o parte din aparatul genital feminin, însă la fel de ușor s-ar putea spune că este vorba despre părul despletit al unei femei.

„Dar cine naiba o să pună tabloul ăsta pe un perete? Nu știu. Probabil un nebun fain și deloc plictisitor. Genul meu de om, gen. Un nebun pe care-l ajută mintea să vadă că în spatele tabloului fizic este EA, cea fără de care viața noastră pe această planetă minunată nu ar fi posibilă. Acrilice, make-up, sclipici holografic, inserții metalice și o tonă de vernis cu efect de sticlă. 40X60 cm”, se arată în postarea tinerei polițiste.

În mediul online, mai multe persoane și-au manifestat dorința de a-l achiziționa.

Cum era să-și piardă viața în timpul unei misiuni

Vă reamintim că Andrada Voicu a fost grav rănită după ce a fost implicată într-un accident rutier, pe 3 aprilie 2018, în timp ce se afla în misiune. Andrada Voicu acuza, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, faptul că oamenii legii sunt nevoiți să meargă la intervenții cu niște mașini care, în mod normal, ar fi trebuit scoase din uz.

„Mașinile morții. Cu astfel de autoturisme sunt trimiși unii polițiști la evenimente. Neinscripționate, cu semnale luminoase-acustice neomologate. În timp ce pe pagina oficială a Poliției Române se postează, în fiecare zi, fotografii cu domnișoare care au buzele uuuun pic mai mici decât colacul de la wc, cu dinți perfect aliniați și zâmbete mișto, cu autoturisme noi și sclipitoare, noi ne pierdem dinții, picioarele și viețile de parcă la începutul Școlii de Poliție am semnat un contract cu moartea, nu cu instituția în sine.

Cui îi pasă de faptul că stăm internați la ATI, cu fracturi deschise, cu dureri sfâșietoare, cu hemoragii cerebrale, rugându-ne pentru viețile noastre și așteptând să treacă perioada critică, pentru a ști sigur că vom scăpa cu viață”, spunea Andrada Voicu la scurt timp după ce a fost implicată într-un accident rutier în timpul serviciului.

Polițista Andrada Voicu, răzvrătita de la Iași, este una dintre cele mai vocale femei din sistem.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *