Poliția Locală Iași asigură servicii de pensiune pentru cai! Contractul are o valoare de 40.000 de euro

Poliția Locală Iași asigură servicii de pensiune pentru cai! Contractul are o valoare de 40.000 de euro

16 mart. 2022, 02:00 _____ Vizualizări
Ciprian Boaru, în Local

Noi servicii de pensiune pentru cei 10 cai din dotarea Poliției Locale Iași. Achiziția este programată la finalul lunii martie 2022. Oferta cu prețul cel mai mic este un criteriu de departajare în cadrul procedurii

Poliția Locală Iași anunță noi achiziții. Pe data de 25.03.2022, autoritatea contractantă organizează o licitație pentru furnizarea serviciilor de pensiune pentru caii din dotare. Valoarea estimată a contractului este de 192.100 lei fără TVA, aproape 40.000 de euro.

”Prin serviciile de pensiune cai, prestatorul se obligă: să asigure găzduirea cailor în boxe individuale de minimum 3,00 x 3,50 m cu adăpători automate și deschidere către linia grajdului, să asigure iluminat optim al grajdului, atât natural, pe toate laturile, cât și artificial, să asigure furajarea cailor de trei ori pe zi, la ore stabilite de comun acord cu beneficiarul, în funcție de tipul fiecărui cal și tipul de antrenament din perioada respectivă, cantitățile de furaje fiind de: fân/lucernă-12 kg/zi/cap, ovăz/orz-6 kg/zi/cap, să asigure așternut permanent din talaj sau paie”, se arată în caietul de sarcini.

Comisia de evaluare va alege oferta furnizorilor cu prețul cel mai mic. Și în 2021 a fost organizată o procedură similară.

Poliția Locală Iași asigură servicii de pensiune pentru cai timp de 9 luni

Contractul ar urma să se desfășoare pe o perioadă de 9 luni, începând cu data de 01.04.2022. Serviciile trebuie asigurate pentru un număr de 10 cai.

”Să asigure depozitarea hranei în condiții optime, fânar și magazie, ambele având asigurate un sistem natural de ventilație, să asigure pansajul (țesălare-n.r.) cailor de două ori pe zi și ori de câte ori este nevoie, să asigure acces în manej de nisip, în aer liber și în manej acoperit, fără restricții, să asigure posibilitatea lucrului și antrenamentului cailor în teren variat, să asigure supravegherea permanentă a cailor de către îngrijitorii de serviciu, în caz de urgență medicală (colică), să scoată calul și să îl țină în mișcare până la intervenția medicului veterinar, să asigure serviciul de potcovărie, să asigure supraveghere video pentru grajd și zonele de antrenament cu acces online pentru dispozitive mobile/web pe bază de cont/parolă și stocare material filmat pentru 7 zile ”, sunt alte cerințe ale autorității contractante.

Poliția Locală a organizat o procedură și pentru cumpărarea unei autoutilitare.

Carburanți de 30.000 de euro pentru Poliția Locală

Totodată, pe data de 22.03.2022, Poliția Locală organizează altă licitație, pentru furnizarea mai multor loturi de carburanți. Valoarea estimată a contractului este de 168.319 lei fără TVA, aproape 30.000 de euro. Necesarul este de 1.800 litri de benzină fără plumb și 25.545 litri de motorină euro diesel.

”Ofertantul va face dovada că deține cel puțin 3 stații de alimentare în Municipiul Iași. Se vor asigura un număr de 2 carduri de rezervă, care vor fi alimentate numai la solicitarea beneficiarului. Cardurile de carburanți vor permite creditarea fără dobândă a consumului pentru luna în curs pentru autoturismele care aparțin parcului auto al Poliției Locale Iași. Sistemul de livrare al carburanților în baza cardurilor trebuie să permită beneficiarului accesul la informații despre data și ora alimentărilor, cantitatea, numărul km parcurși, stația de alimentare pentru fiecare autovehicul în parte”, sunt condițiile impuse de Poliția Locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *