Prima pagină » Economic Local » Poliția ieșeană cumpără măști de protecție de la o firmă de îngrășăminte! Contractul a ajuns la aproape 70.000 de euro
Poliția ieșeană cumpără măști de protecție de la o firmă de îngrășăminte! Contractul a ajuns la aproape 70.000 de euro

Poliția ieșeană cumpără măști de protecție de la o firmă de îngrășăminte! Contractul a ajuns la aproape 70.000 de euro

07 mai 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Recent, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iași a demarat o licitație pentru achiziționarea de măști, necesare pentru protecția angajaților împotriva răspândirii infecției cu coronavirus. Prevederea bugetară era de 513.000 lei, fără TVA, aproape 100.000 euro. Procedura a trezit interesul unui număr de 12 firme, dar potul a fost câștigat de către o firmă de îngrășăminte din București, Divinol Lubricants SRL, cu o ofertă de 324.900 lei, fără TVA, aproape 70.000 euro Deocamdată a fost semnat un contract subsecvent în valoare de 115.900 lei. Contractul „mare” prevede furnizarea unui număr de 171.000 măști. Acestea trebuie confecționate din material nețesut, din trei straturi cu trei pliuri separate și o lamelă care să se adapteze la forma feței.

„Contractantul va ambala și eticheta produsele furnizate astfel încât să prevină orice daună sau deteriorare în timpul transportului acestora către destinația stabilită. Dacă este cazul, ambalajul trebuie prevăzut astfel încât să reziste, fără limitare, manipulării accidentale, expunerii la temperaturi extreme, sării și precipitațiilor din timpul transportului și depozitării în locuri deschise”, se arată în caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`