Prima pagină » Local » Un polițist a fost găsit împuşcat în cap în Parcul Copou. Lângă el se afla un pistol – EXCLUSIV/UPDATE/FOTO, VIDEO

Un polițist a fost găsit împuşcat în cap în Parcul Copou. Lângă el se afla un pistol – EXCLUSIV/UPDATE/FOTO, VIDEO

14 mart. 2022, 06:45,
în Local

Descoperire macabră în această dimineață în Parcul Copou. Poliţiştii sunt în alertă după ce o persoană a fost găsită moartă. Aceasta se afla lângă Teiul lui Eminescu. La fața locului sunt prezente mai multe echipaje ale poliţiei, dar şi personal medical. Criminaliștii au ajuns la locul descoperirii. Se iau în calcul toate ipotezele, iar ancheta este la început.

UPDATE 13.26: „În data de 14 martie, în jurul orelor 6.00, o persoană de sex feminin a sesizat prin apel la numărul unic de urgenţă 112 faptul că în parcul Copou a descoperit trupul unui tânăr, lângă care se afla o armă. În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit faptul că persoana decedată în vârstă de 24 de ani era agent de poliţie la IPJ Botoşani. Acesta prezenta o urmă de împuşcare în zona parietal – occipital dreapta, în apropierea mâinii drepte identificându-se un pistol tip Beretta. În cauză continua cercetările pentru stabilirea împrejurărilor concrete în care s-a produs decesul victimei”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

UPDATE 11.47: Autoturismul agentului de poliție a fost găsit în municipiul Iași.

UPDATE 09.44: Maşina de poliţie de la postul din Leorda este căutată în aceste momente. Cel mai probabil, agentul care s-ar fi sinucis a venit la Iași cu ea.

UPDATE 08.00: Conform ultimelor date, bărbatul era polițist la IPJ Botoșani. Indiciile duc la o sinucidere, dar se iau în calcul toate variantele.

UPDATE 07.33: Conform prof. dr. Diana Cimpoeșu, bărbatul avea 25 de ani și a fost găsit de echipajele medicale cu plagă împușcată extremitate cefalitică. Bărbatul avea pistolul lângă el.

”În cursul dimineții de 14 martie 2022, în jurul orei 06 am primit un apel la 112 conform căruia în Parcul Copou se află un tânăr în vârstă de 25 de ani care prezintă o plagă împușcată extremitate cefalică. Avea un pistol lângă el. La locul solicitării a fost trimit un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM). Am găsit bărbatul cu leziuni incompatibile cu viața, fără indicație de resuscitare. Echipajul de poliție l-a identificat și a identificat și arma. Există suspiciuni că ar fi polițist” a menționat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași.

UPDATE 07.30: În această dimineață, în jurul orei 6, polițiștii Secției nr. 2 Poliție Iași au fost sesizați de către o persoană, cu privire la faptul că, în parcul Copou din mun. Iași a observat un tânăr decedat, lângă acesta fiind o armă.

Polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt.

UPDATE: Lângă cadavrul tânărului a fost găsit un pistol. Așadar acesta s-a împușcat în cap. Nu se cunoaște motivul pentru care acesta s-a sinucis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *