Prima pagină » Titlurile zilei » Poliția din Iași este pe urmele piromanului din Nicolina! Individul a turnat 5 litri de benzină pe o mașină de intervenție și a dispărut când totul s-a aprins ca o torță – FOTO/VIDEO

Poliția din Iași este pe urmele piromanului din Nicolina! Individul a turnat 5 litri de benzină pe o mașină de intervenție și a dispărut când totul s-a aprins ca o torță – FOTO/VIDEO

16 dec. 2023, 02:00, 9 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Piromanul din Nicolina este căutat de polițiștii din Iași. Oamenii legii sunt pe urmele sale după ce a incendiat un autoturism ce aparținea unei firme de pază. Acțiunea individului a fost înregistrată de camerele de supraveghere

Un individ a fost pe cale să provoace un dezastru în Nicolina. A turnat 5 litri de benzină pe un autoturism al unei firme de intervenții și a dispărut. Polițiștii sunt de joi seară pe urmele acestuia. Deși întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere, oamenii legii nu au prea multe indicii. Fața autorului nu se distinge. Chiar și așa, aceștia au un cerc de suspecți. Piromanul din Nicolina putea provoca o adevărată tragedie. În imediata apropiere a autoturismului incendiat erau și alte mașini parcate, iar focul putea să se propage. Intervenția promptă a pompierilor a salvat situația.

Polițiștii din Iași îl caută pe piromanul din Nicolina

Polițiștii fac verificări în acest caz.

„La data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 16:50, polițiștii au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că ar fi luat foc un autoturism, care se afla parcat pe strada Lacului din municipiul Iași. La fața locului au intervenit pompierii care au lichidat incendiul, fără a se extinde și la alte autoturisme aflate în zonă. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, au transmis, la scurt timp după incident, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Ulterior, aceștia au revenit și au precizat că se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

Motocicletă incendiată fără motiv în Nicolina

În toamna anului trecut, tot în Nicolina a fost incendiată o motocicletă. Atunci, un individ, pe nume Ion Olaru, a aprins motocicleta fără a avea vreun motiv.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași au identificat un bărbat din municipiul Iași, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 29 septembrie a.c., acesta ar fi incendiat o motocicletă parcată în fața unui imobil din municipiul Iași. Pe parcursul cercetărilor, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul celor din cadrul Secției nr. 6 Poliție Iași și al luptătorilor S.A.S. Iași, au efectuat o percheziție domiciliară, fiind ridicate mijloace materiale de probă. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 1 octombrie a.c., bărbatul a fost reținut și introdus în Arestul I.P.J. Iași. Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanța dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă”, au precizat, atunci, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Cert este că polițiștii din Iași sunt pe urmele altui piroman din Nicolina.

Comentarii
  • Păcănelele stau la bază :)) iar paznicii ăștia care se cred polițiști, chiar și-o merită….

  • Fernando
    decembrie 16, 2023 la 8:13 am

    oai pulica franaru! „paznicii ăștia care se cred polițiști”, daca nu stii ce implica postul de agent de paza, taci in plm!

    Jobul de agent de paza este adeseori greșit înțeles, el fiind mult mai mult decât un simplu angajat care stă într-un anumit loc în uniformă.

    Agenții de pază au numeroase atribuții și responsabilități care variază în funcție de mărimea companiei și de tipul de afacere pentru care lucrează, iar unele dintre acestea includ:

    asigurarea siguranței la locul de muncă;
    prevenirea furtului prin monitorizarea activității în zonele publice;
    acordarea de asistență în caz de urgență sau situații medicale;
    asigurarea ordinii.

  • Anonim, esti cu siguranta un paznic borat cu ceapa in gat… Mars si asigura perimetrul.

  • „acordarea de asistență în caz de urgență sau situații medicale”….tara de kkt. Ce curs ai facut dom’ paznic pentru „asistenta medicala”. Sfatul meu: nu va bagati, nici macar nu trebuie sa misti o persoana cu probleme medicale. Se poate acorda doar un prim ajutor pana la venirea cadrelor medicale; daca arde, daca se ineaca, hemoragie puternica daca stii ce sa faci. Chiar as vrea sa vad scris, in fisa postului, atributiile de asistente medicala si cine le-a scris si in ce baza legala.

  • Anonim
    decembrie 16, 2023 la 5:51 pm

    esti un gunoi PSD-isto-AUR-ist. mars sa-i spui mamei tale care te-a nascut in latrina din fundu curtii, da? paznic borat? de ce sa fiu borat? lucrez, am un job, platesc taxe/impozite nu stau cu mana intinsa. platesc impozit pe venit CAS CASS si am ajuns sa fiu borat. ala care ia ajutor social sau sta cu mana intinsa in P Ros cum mai este? nu degeaba Romania e gunoiul Europei si urata de toti europenii, pentru ca ne mancam intre noi ca cainii de 2000 ani de la intemeierea poporului român si ne tradam intre noi precum Iudele:

    Burebista – tradat

    Decebal – tradat

    Bogdan al II-lea – tradat

    Vlad Tepes – tradat

    Mihai Viteazul – tradat

    Radu de la Afumati – tradat

    Horea Closca si Crisan – tradati

    Tudor Vladimirescu – tradat

    Petru Rares – tradat

    Ioan Voda Voteazul – tradat

    Petru Cercel – tradat

    Ctin Brancoveanul – tradat

    Alexandru Ipsilanti – tradat

    Cuza – tradat

    maresalul Antonescu – tradat

    Ceausescu – tradat

  • Anonim
    decembrie 17, 2023 la 1:34 pm

    pai singur ti-ai explicat acordarea de asistență în caz de urgență sau situații medicale ale unui agent de paza: ” prim ajutor pana la venirea cadrelor medicale; daca arde, daca se ineaca, hemoragie puternica daca stii ce sa faci.” apoi ai inceput sa faci din tantar armasar.

  • Domnule paznic, nu poti acorda primul ajutor medical daca nu ai facut un curs de „Prim ajutor” si sa ai trecut in fisa postului aceasta obligatie de serviciu. In caz contrar, omori un om, din nestiinta si esti incadrat la omor prin imprudenta. Dorinta mea este sa nu va umflati in pene cu necesitatea de voi. Faceti-va bine treaba de paznic si atat.

  • ALO POLITIA, VA TRECUT PRIN CAP CA SA VERIFICATI DACA ESTE O MASINA IN ZONA CARE ARE DASH CAM(STICI CE ESTE) CARE INREGISTREAZA NON STOP SAU LA MISCARE, SAU MACAR DACA ERA IN ZONA O TESLA CARE INREGISTREAZA NON STOP,MASINI ELECTRICE CARE AU CEMERE VIDEO CARE INREGISTREAZA

  • Este un nebun in Nicolina care face panarama și umbla cu gluga pe cap, e de a lui Cocoloș, se ia de copii, a pipăit o fetiță de 12 ani, amenință oamenii, iar poliția ii da a doua zi drumul înapoi. Sigur el este. Tot așa umbla cu gluga pe cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024