Prima pagină » Titlurile zilei » Poliția din Iași este în alertă! O adolescentă și-a făcut curaj și a povestit cum tatăl ei a violat-o de 16 ori. A fost obligată să întrețină relații intime chiar și în locuri publice. Acum, bărbatul este de negăsit – EXCLUSIV/FOTO

Poliția din Iași este în alertă! O adolescentă și-a făcut curaj și a povestit cum tatăl ei a violat-o de 16 ori. A fost obligată să întrețină relații intime chiar și în locuri publice. Acum, bărbatul este de negăsit – EXCLUSIV/FOTO

21 mart. 2024, 02:00, 14 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Un bărbat din Iași este dat în urmărire națională pentru că este acuzat că și-a violat fiica de 16 ori. Individul a obligat-o pe fată să întrețină relații sexuale inclusiv în vacanțe și în locuri publice. Coșmarul adolescentei s-a terminat în momentul în care și-a făcut curaj să-i povestească mamei sale prin ce a trecut

Cătălin Croitoru, un individ din Iași, aflat pe lista de urmăriți a Poliției Române, a comis o serie de infracțiuni greu de descris în cuvinte. Să începem cu începutul. La mijlocul lunii trecute, o adolescentă de 14 ani a pus poliția din Iași pe jar. După lungi chinuri, fata și-a făcut curaj și i-a povestit mamei sale că a fost violată de tatăl ei în repetate rânduri. Femeia a cerut imediat ajutorul poliției. Oamenii legii au făcut verificări în cadrul unui dosar penal și au adunat probe care să ateste că minora spune adevărul.

Adolescenta din Iași a povestit cum tatăl ei a violat-o de 16 ori

Procurorii ieșeni au stabilit că adolescenta a fost violată de tatăl său de 16 ori.

„În data de 12.02.2024, mama unei persoane vătămate minore a sesizat organele de cercetare penală, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 14 ani, i-a adus la cunoștință că tatăl său, începând cu anul 2021, a atins-o de mai multe ori în zonele intime, întreținând, totodată, cu ea raporturi și acte sexuale împotriva voinței sale.

În urma cercetărilor efectuate, prin ordonanța din data de 01.03.2024, a fost pusă în mișcare acțiunea penală față de tatăl persoanei vătămate minore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol săvârșit asupra unui minor în formă continuată, prev. de art. 2181 alin. 2 și alin. 4 lit. a  Cod pen., cu aplicarea art. 35 alin. 1 din Cod Penal (16 acte materiale, din care unul în forma tentativei), și corupere sexuală a minorilor, prev. de art. 221 alin. 4 Cod pen., ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1 din Cod Penal”, a declarat procurorul Ștefan Fânariu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Relații intime forțate, în locuri publice și vacanțe în străinătate

Individul a întreținut relații intime cu fiica sa împotriva voinței sale chiar și în locuri publice.

„În vara anului 2021 și în perioada septembrie 2022 – februarie 2024, inculpatul de gen masculin, tatăl persoanei vătămate minore, în timp ce se afla cu cea din urmă în diferite locuri din mun. Iași, dar și pe raza aceluiași județ, chiar și în locuri publice, ar fi constrâns-o să îi efectueze, dar și să suporte mai multe acte sexuale orale. În continuare, în perioada februarie 2023-februarie 2024, ar fi supus-o la mai multe acte sexuale anale, un astfel de act având loc și în luna iunie 2022, în timpul unei vacanțe petrecute în afara țării. S-a mai reținut în actul de inculpare faptul că în luna decembrie 2023 ar fi încercat să întrețină un raport sexual cu persoana vătămată, acțiune care nu a fost consumată, deoarece persoana vătămată acuza dureri foarte mari”, a mai precizat procurorul.

Judecătorii l-au arestat în lipsă. Individul e de negăsit

Ultima dată, individul a violat-o pe fiica sa la sfârșitul lunii ianuarie.

„În final, s-a mai reținut că, la data de 27.01.2024, inculpatul ar fi constrâns-o pe fiica sa minoră să îi efectueze un act sexual oral, dar și să suporte, la rândul său, alte acte sexuale. Față de neprezentarea inculpatului la procedurile judiciare, la data de 07.03.2024, Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Iași a admis cererea organelor de urmărire penală și a dispus arestarea preventivă în lipsă a inculpatului pentru o durată de 30 de zile, începând cu data punerii în executare a mandatului aferent, pentru săvârșirea infracțiunii de viol săvârșit asupra unui minor în formă continuată, prev. de art. 2181 alin. 2 și alin. 4 lit. a  Cod pen., cu aplicarea art. 35 alin. 1 din Cod Penal.

Precizăm că măsurile dispuse reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, care nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție”, a declarat procurorul Ștefan Fânariu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Iată că, după ce adolescenta din Iași a prins curaj și a povestit că a fost violată, individul a dispărut.

Comentarii
  • Cred ca ati gresit adresa. Asta se intampla la Vaslui, nu? 🙂

  • Fosta minora abuzata la 15

    Scapa si in cativa ani ajunge ceva om puternic printr-o poziție ceva ca astia ped0 se ajuta intre ei

  • Anonima, regrete. Mare grija!

    Fiind naiva si minora am fost violata de un vecin pentru ca imi facea cadouri. Acceptam ca eram o copila, nu stiam ce fac. 4 ani am participat la orgii pentru ca isi chema si prietenii iar acum dupa 20 de ani, regret. NU ACCEPTATI ASA CEVA! MERGETI DIRECT LA POLITIE FETELOR !!!!

  • Cum nu stiai ce faci !?! Chiar asa ? Eu stiam de la cei mari/ frati, parinti, colegi etc , de la 6-7 ani ca daca ;” te joci cu puța te umfli in burtă”! si asa m-am măritat fată mare ! Asa că….

  • Terchea Berchea

    Cu justiția lui Predoiu, Tudorel și alte nulități din domeniul Dreptului, individul-care ar trebui să stea în pușcărie vreo cinci sute de ani, va lua ceva cu suspendare și dacă se poate cu flori la eliberare. De la Alinuța, altă nulitate a politicii românești!

  • Filipuț Cozma

    Toate minorele la mine și la baron58

  • Astia sunt rebuturi umane si trebuie da-ti pe mana politiei.

  • Asta se întâmplă deoarece avem legi foarte permisive. Daca s-ar da legi mai aspre de genul sa fie castrați toți pedofilii, violatorii și traficanții de droguri și poersoane, sau cum este in SUA, Indonezia, Filipine, etc – pedeapsa capitală.
    La noi de da doi ani cu suspendare…

  • …și de ce îi puneți urmăritului banda pe ochi?!…

  • Ma intreb asa ca proasta,dar nevasta nenorocitului unde era ,ce facea in timpul actelor de viol,cum a plecat barbat-su cu ficasa in strainatate in concediu si fara ea?Iar fata adolescenta fiind, oare nu putea scapa cu fuga,despre ce vorbim?Cum sa accepte sa o violeze tat-su de 16 ori si sa nu-i spuie masii?

  • pensionar din iasi

    militia din Iasi doarm in masini ,De Ce pe str bistrita 9,6,5,4 3,2 din cartier alexandru masinile parcheaza pe trotuar ,ca batranii si copiii sa fie victime sigure !???

  • Cine stie care e adevarul ,depinde de probe..!!

  • asta trebuie prins si taiat cate o bucata din el pus sare…

  • Să se ducă pe pustii, că și-a distrus copilul. Dar oare mama ce păzea in familia aceea? Cred că vina distrugerii acestei vieți tinere este împărțită între soți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`