Prima pagină » Economic Local » Poliția de Frontieră Iași cumpără hrană pentru câini! Contractul este de 100.000 euro
Poliția de Frontieră Iași cumpără hrană pentru câini! Contractul este de 100.000 euro

Poliția de Frontieră Iași cumpără hrană pentru câini! Contractul este de 100.000 euro

06 iul. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Poliția de Frontieră Iași cumpără hrană pentru câini. Contractul are o valoare estimată de 100.000 euro, fără TVA. Procedura este împărțită în două loturi. Instituția a pus la dispoziție și un contract de 120.000 euro pentru furnizarea măștilor de protecție

Poliția de Frontieră Iași cumpără hrană pentru câini. Pe data de 17.07.2020 va fi organizată o licitație pentru achiziția de hrană uscată. Prevederea bugetară este de 470.000 lei, fără TVA, aproape 100.000 euro. Procedura este împărțită în două loturi: hrană pentru câini adulți și câini juniori.

„Produsul trebuie să conțină următoarele sisteme de protecție: produsul din gama super premium, produsul trebuie să ofere sisteme de protecție a mobilității și sănătății articulațiilor, sistem de protecție a sănătății tractului digestiv și digestie optimă, corespunzătoare. Produsul trebuie să conțină aminoacizi Omega 6, Omega 3 și vitamina A într-un echilibru optim”, se arată în caietul de sarcini.

Poliția de Frontieră Iași cumpără hrană pentru câini, produsele urmând să fie folosite de mai multe structuri din subordine

Livrarea produselor se va realiza în patru depozite administrate de Poliția de Frontieră Iași. Este vorba despre Botoșani, Iași, Vaslui și Galați. Contractul-cadru prevede pentru primul lot o cantitate minimă de 10.000 kg și maximă de 35.000 kg. Al doilea lot prevede o cantitate minimă de 15 kg și maximă de 12.000 kg. Termenul de garanție trebuie să fie între 12 și 18 luni.

„În situația în care se constată că produsele achiziționate determină apariția unor modificări ale stării de sănătate ale efectivului canin, achizitorul are dreptul la înlocuirea produselor. Furnizorul răspunde pentru calitatea produselor în cadrul termenului de garanție. Produsele depreciate în perioada de garanție, precum și cele care prezintă vicii ascunse vor fi înlocuite gratuit de furnizor”, sunt regulile impuse de autoritatea contractantă.

Instituția a demarat o procedură pentru cumpărarea măștilor de protecție împotriva COVID-19

Poliția de Frontieră Iași a lansat, recent, o licitație în cadrul unui program de achiziție pe perioada pandemiei COVID-19. Necesarul minim este de 39.000 de măști, iar cel maxim de 234.000 măști. Prevederea bugetară este de 585.000 lei, fără TVA, aproape 120.000 euro. În cadrul procedurii, 19 firme au depus oferte.

„Până în prezent a fost achiziționat prin cumpărare directă echipamentul de protecție împotriva COVID-19, dar prelungirea situației pandemice impune ca unitatea să inițieze procedura de achiziție simplificată pentru asigurarea necesarului de măști de protecție. Produsele vor contribui la protejarea lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași împotriva coronavirusului. Produsele trebuie să fie acoperite de garanție pe o perioadă de 24 luni”, au transmis reprezentanții instituției.

Măștile trebuie confecționate din material nețesut, din trei straturi cu trei pliuri separate și o lamelă care să se adapteze la forma feței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *