Prima pagină » National » Poliția are deja doi suspecți în cazul cadavrului unui bărbat găsit într-un geamantan abandonat
Poliția are deja doi suspecți în cazul cadavrului unui bărbat găsit într-un geamantan abandonat

Poliția are deja doi suspecți în cazul cadavrului unui bărbat găsit într-un geamantan abandonat

16 iul. 2024, 18:25,
BZI.ro, în National

Camerele de supraveghere montate în zonă au surprins momentul în care cei doi târăsc geamantanul pe drum. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 52 de ani, din localitatea Pungești, recidivist, și concubina acestuia. Mai mult decât atât, în apropiere de locuința celor doi au fost găsite urmele troller-ului.

Geamantanul a fost zărit de localnici încă de sambătă, însă nimeni nu a verificat ce este cu el acolo, până când mirosul din zonă a devenit insuportabil.

Doi localnici au fost cei care au găsit trupul bărbatului, în poziție ghemuită, în interiorul troller-ului. Aceștia au sunat imediat la 112. La fața locului au intervenit zeci de polițiști, procurori și criminaliști care fac cercetări.

Martorul care spune că a auzit zgomote

Un bărbat susține că a auzit zgomotele făcute de cei doi când târau troller-ul, iar mai apoi a verificat camerele de supraveghere.

„Am primit un telefon de la o vecină care m-a întrebat dacă am auzit ce s-a întâmplat în sat. Că este un cadavru în geamantan la pod… M-am dus și am văzut camerele de supraveghere și să văd umbrele. Am auzit eu pe stradă cum târau ceva de plastic… Dar pe camere se vede cum târau troller-ul în urma lor”, povestește el, potrivit Antena 3 CNN.

Ce spun polițiștii

„La data de 15.07.2024, ora 21.27, o patrulă de poliție din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vaslui a fost sesizată telefonic de către un bărbat din satul/comuna Pungești, județul Vaslui, cu privire la faptul că, în vecinătatea unui drumul sătesc din Pungești, pe marginea drumului, se află un geamantan, în interior căruia se află cadavrul unei persoane necunoscute, de sex masculin.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din cadre ale Poliției Municipiului Vaslui, Serviciului Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, coordonată de inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Totodată, la fața locului s-a deplasat și procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

În cauză sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii identității persoanei decedate, împrejurărilor în care s-a produs decesul acesteia și dispunerea măsurilor legale”, se arată în comunicatul poliției, potrivit antena3.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *