Prima pagină » Local » Poliția a început o anchetă în cazul incidentului din autobuzul 47. Victima susține că nu îl cunoaște pe agresor

Poliția a început o anchetă în cazul incidentului din autobuzul 47. Victima susține că nu îl cunoaște pe agresor

13 mai 2023, 02:00,
Andrei ROTARU, în Local

Poliția a început o anchetă în cazul incidentului de agresiune din autobuzul 47. Un tânăr a sesizat poliția că a fost lovit de o persoană necunoscută în timpul călătoriei. Autoritățile au solicitat înregistrările camerelor de supraveghere și au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe. Cercetările sunt în desfășurare pentru a stabili toate detaliile și pentru a lua măsurile legale necesare

În data de 10 mai 2023, în jurul orelor 18:30, doi tineri s-au luat la bătaie într-un mijloc de transport din Iași. Întreaga scenă a fost observată de mai mulți călători și de șoferul autobuzului. Cei doi s-ar fi certat în raza camerelor de supraveghere, iar poliția poate identifica făptașul dacă solicită înregistrările video de la Compania de Transport Public Iași.

Poliția a început o anchetă în cazul agresorului din autobuzul 47

bataie autobuz 47 (1)

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt

Poliția a inițiat o anchetă în legătură cu incidentul de agresiune ce a avut loc în autobuzul 47. Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, Anca Vîjiac, la data de 10 mai, polițiștii de la Secția nr. 6 Poliție Iași au fost sesizați de către un tânăr cu privire la incidentul ce a avut loc în autobuzul 47, între stațiile Piața Alexandru cel Bun și Mircea cel Bătrân. Conform relatărilor victimei, incidentul s-a petrecut în jurul orei 18:30, în timp ce se afla în mijlocul de transport în comun menționat. Tânărul a fost lovit de o persoană necunoscută, fără a avea nicio legătură anterioară cu aceasta.

„La data de 10 mai a.c., polițiștii Secției nr. 6 Poliție Iași au fost sesizați de către un tânăr, cu privire la faptul că la aceeași dată, în jurul orei 18:30, în timp ce se deplasa cu un mijloc de transport în comun pe raza municipiului Iași a fost lovit de către o persoană pe care nu o cunoaște”, declară Anca Vîjiac, purtător de cuvânt din cadrul IPJ Iași.

De asemenea, polițiștii au solicitat de la CTP înregistrările camerelor de supraveghere din autobuz și din împrejurimi, în căutarea unor indicii care să ducă la identificarea agresorului. Purtătorul de cuvânt al IPJ Iași a subliniat importanța cooperării publicului în astfel de situații, îndemnând martorii sau pe cei care dețin informații relevante să se prezinte la sediul poliției pentru a contribui la rezolvarea cazului. Anca Vîjiac susține că a fost întocmit și un dosar penal pentru această infracțiune.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, mai declară Anca Vîjiac, purtător de cuvânt din cadrul IPJ Iași.

Doi tineri s-au luat la bătaie în autobuzul 47

bataie autobuz 47 (4)

Doi tineri s-au luat la bătaie într-un autobuz din Iași. Incidentul a avut loc în mijlocul de transport de pe ruta 47, între stația de Piața Alexandru cel Bun și Mircea cel Bătrân, în data de 10 mai 2023, iar atmosfera tensionată a escaladat rapid într-o altercație fizică violentă

Doi tineri s-au luat la bătaie într-un autobuz din Iași. Incidentul a avut loc în mijlocul de transport de pe ruta 47, între stația de Piața Alexandru cel Bun și Mircea cel Bătrân, în data de 10 mai 2023, iar atmosfera tensionată a escaladat rapid într-o altercație fizică violentă.

Unul dintre tineri ar fi sărit cu pumnii și l-ar fi lovit pe celălalt în față, provocându-i fractură nazală. Mai mulți martori oculari au susținut că agresorul ar fi avut asupra sa și un cuțit cu care și-ar fi amenințat victima. Când autobuzul a ajuns în stația Mircea cel Bătrân, agresorul a coborât în grabă și a urcat într-un taxi. Ulterior, victima a sunat la 112 pentru a reclama incidentul.

În concluzie, poliția a început o anchetă în cazul agresorului din autobuzul 47 și a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire, iar cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a petrecut agresiunea.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *