Prima pagină » Local » Poliția a amendat Primăria comunei Rediu după ce un bărbat a fost atacat de 9 câini maidanezi
Poliția a amendat Primăria comunei Rediu după ce un bărbat a fost atacat de 9 câini maidanezi

Poliția a amendat Primăria comunei Rediu după ce un bărbat a fost atacat de 9 câini maidanezi

19 apr. 2023, 10:30, 2 ,
în Local

În urma articolelor apărute în Cotidianul BZI, Primăria comunei Rediu a fost amendată de Poliția Animalelor cu suma de 10.ooo de lei, după ce Mihai Blagoci a fost atacat de nouă câini fără stăpân la sfârșitul lunii martie, chiar pe drumul din centrul comunei. Cu toate acestea, Primăria a contestat amenda primită și dă vina pe Consiliul Local pentru nepunerea în aplicare a hotărârii privind înființarea serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân.

Se pare că în comuna ieșeană Rediu, câinii fără stăpân fac legea. Oamenii sunt revoltați de faptul că primăria nu face niciun demers în acest sens. Mai mult decât atât, se pare că animalele sunt din ce în ce mai multe și mai prezente pe străzile din localitate.

„Câinii sunt foarte agresivi, ți-e și frică să mai ieși din casă, umblă în haită și, dacă treci pe lângă ei, încep să latre și vin spre tine să te muște”, transmitea atunci un localnic din zonă.

Bărbat atacat de nouă câini în comuna Rediu

Amintim că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost atacat de 9 câini fără stăpân, în timp ce se deplasa pe bicicletă, spre casă, la sfârșitul lunii martie. Chiar dacă primarul din Rediu anunța la începutul lunii februarie că luptă pentru a rezolva problema câinilor fără stăpân, se pare că aceste lupte sunt doar pe platformele de socializare.

Au încercat să mă muște, eram pe bicicletă, mergeam spre casă. Mâine merg la primărie să văd ce se face cu ei, că nu s-a rezolvat nimic. Situația este foarte gravă, sunt persoane care hrănesc câinii fără stăpân și se adună în haită. Sunt foarte agresivi. Când am căzut de pe bicicletă aveam și o mașină în spate, se putea întâmpla o nenorocire. Dacă eram cu fetița? Voi merge să scot inclusiv Certificat medico-legal”, a declarat Mihai Blagoci, bărbatul atacat de 9 câini fără stăpân.

Acesta a căzut de pe bicicletă, suferind mai multe leziuni. Bărbatul a publicat detaliile incidentului și imagini concludente cu rănile suferite inclusiv pe profilul său de pe o platformă de socializare.

Comentarii
  • Am mai spus in mai multe randuri ca la Movileni(de la casa de pe malul iazului) este o haita de dulai care ataca oamenii/biciclistii pe strada(abea am scapat)

  • Susan Petronica este in puscarie in continuare. Îl asteapta pe Cip Grosu!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *