Prima pagină » Local » Politehnica Iași s-a despărțit de antrenorul Claudiu Niculescu
Politehnica Iași s-a despărțit de antrenorul Claudiu Niculescu

Politehnica Iași s-a despărțit de antrenorul Claudiu Niculescu

10 oct. 2022, 22:03, 4 ,
în Local

Politehnica Iași s-a despărțit de Claudiu Niculescu după 9 etape din Liga 2, în care moldovenii au câștigat 5 partide, au remizat în două jocuri și au pierdut două întâlniri. Contractul dintre antrenorul și CSM Poltehnica Iași a fost reziliat pe cale amiabilă.

Claudiu Niculescu a preluat echipa în vară și a lăsat-o pe locul 5 după 9 etape, la un singur punct distanță de liderul Unirea Dej și a doua clasată SC Oțelul Galați.

Poli Iași: „Mulțumim, Claudiu Niculescu!”

Sub conducerea lui Claudiu Niculescu, Poli Iași a înregistrat 5 victorii și 2 înfrângeri în campionatul Ligii 2, dar și o victorie și un eșec rușinos în Cupa României, echipa fiind eliminată la lovituri de departajare de CSC Dumbrăvița.

„Mulțumim, Claudiu Niculescu!
Contractul dintre antrenorul principal Claudiu Niculescu și CSM Poltehnica Iași a fost reziliat, astăzi, pe cale amiabilă. Sub comanda fostului tehnician, echipa noastră a câștigat 5 meciuri în campionat, a înregistrat 2 remize și tot atâtea înfrângeri, în total 17 puncte, cu 11 goluri marcate și 7 primite. Echipa noastră este pe locul al cincilea în clasament, la egalitate de puncte cu alte 2 formații, dar golaveraj inferior, la un punct de liderul ierarhiei.
În Cupa României, în mandatul lui Claudiu Niculescu, Poli a depășit pe Știința Miroslava în turul al treilea și a fost eliminată, în playoff, în deplasare, de CS Dumbrăvița, după executarea loviturilor de deparajare.
Clubul nostru îi mulțumește antrenorului Claudiu Niculescu și îi dorește să aibă parte de nenumărate realizări în carieră”, au transmis reprezentanții Poli Iași.

Claudiu Niculescu, după ce s-a despărțit de Poli Iași

Claudiu Niculescu a transmis că a fost o despărțire amiabilă, după înfrângerea de la Timișoara. Acesta susține că nu este confortabil, dar atunci când lucrurile nu mai funcționează, cel care plătește e antrenorul.

De asemenea, antrenorul a spus că meciul de sâmbătă a fost cel care a dus la această situație.

„A fost o despărțire amiabilă. Jocul suferea, a venit și această înfrângere de la Timișoara (n.r.- 1-3 cu Ripensia) și am decis de comun acord să ne despărțim. Asta e viața, mergem mai departe în condiții amiabile. Ne-am despărțit, le-am urat baftă băieților în vestiar, sunt convins că vor promova.

Am mare încredere că echipa poate promova în acest sezon. Voi fi cu ochii pe Poli Iași în continuare, pentru că este și munca mea. Să dea Dumnezeu ca echipa să ajungă în Liga 1 și mi-aș dori ca la vară să mă invite și pe mine la petrecerea de promovare. Ne-am despărțit în condiții ok, rămânem prieteni. Nu am avut niciun conflict cu nimeni.

E puțin frustrant. Nu e confortabil să pleci când știi că ești la un singur punct de lider, dar până la urmă m-am gândit la binele echipei. Am venit cu sufletul deschis la Poli Iași și sunt convins că se poate continua din acest punct. Este important ca echipa să acumuleze puncte și să realizeze în primul rând obiectivul intermediar, play-off-ul.

Repet, nu e confortabil, dar sunt obișnuit, asta e viața antrenorului. Când lucrurile scârțâie, cel care plătește e antrenorul. Am avut o discuție de câteva ore cu conducerea clubului, nimănui nu i-a plăcut rezultatul, și jocul echipei a suferit și am decis să ne despărțim astăzi. Meciul de sâmbătă a fost cel care ne-a adus în situația asta.

Le mulțumesc suporterilor ieșeni, care au venit în număr mare la stadion și le transmit că echipa are nevoie de încurajările lor în continuare. Din păcate, nu am reușit mai mult la Poli Iași, dar sunt convins că echipa va ajunge în Liga 1, pentru că are valoare și calitate”, a transmis Claudiu Niculescu.

Comentarii
  • Absolut toti din staff sa plece acasa si sa vina staff nou. Cu siguranta, nu numai Niculescu este singurul vinovat si ceilalti au gresit.

  • Ultras indignat

    Suntem un grup de suporteri care daca nu vom primi un raspuns public in care sa se arate ,,transparenta”de la Poli si sa comunice tuturor Iesenilor unde se duc banii publici vom face un protest in fata primariei saptamana aceasta.Solicitam si avem dreptul sa stim ce salarii au Sfaiter,Briaur si Cojocaru.

  • Sfaiter fara salar,Cojocaru 3000 € Briaur care munceste cel mai mult si mai bine 5000€.

  • Un contribuabil

    Numai la Iasi se poate intampla asa ceva,consilier local manager de club pe 5000€ bravo traiasca proștii din Iasi care platesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`