Politehnica Iași încheie sezonul regulat de Superligă împotriva celor de la Oțelul Galați. Fotbaliștii lui Leo Grozavu se gândesc deja la play-out

Politehnica Iași încheie sezonul regulat de Superligă împotriva celor de la Oțelul Galați. Fotbaliștii lui Leo Grozavu se gândesc deja la play-out

11 mart. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan, în Local

În ultima etapă a sezonului regulat, Politehnica Iași joacă în deplasare, la Galați, cu formația Oțelul. Se anunță scântei la derby-ul Moldovei, având în vedere situația din clasament

Ieșenii au ocazia să îi depășească în clasament pe cei de la Galați înainte de începerea play-out-ului. La lupta pentru salvarea de la retrogradare sunt înscrise 10 echipe, iar totul va fi decis în 9 meciuri. Totuși, jucătorii lui Leo Grozavu sunt încrezători că vor reveni cu 3 puncte acasă, chiar dacă antrenorul lor este suspendat și etapa aceasta.

Poli Iași vrea victoria la Galați

Astăzi, de la ora 20:00, se va disputa ultimul meci al sezonului, între Oțelul Galați și Politehnica Iași. Deja, un grup de câțiva zeci de suporteri ieșeni au anunțat că vor face deplasarea pentru a își susține favoriții. Totuși, echipa din Copou încă nu este la formă maximă, unii jucători nu s-au adaptat complet, precum Allanzinho, iar Rareș Ispas este accidentat în continuare.
„Mă bucur că a revenit Silviu Lung Jr., este un lider, dar asta nu înseamnă că nu sunt mulțumit de Ionuț Ailenei. Dar sigur că revenirea lui Silviu poate să însemne o injecție de moral pentru toți ceilalți. În afară de Rareș Ispas, nu mai sunt probleme de lot. Referitor la jocul de la Galați, este o partidă dificilă împotriva unui adversar incomod. Play-out-ul va fi cel care va decide totul, nu știu dacă mai contează acum cât contează pe ce loc terminăm în cele 30 de etape. Vor fi meciuri foarte strânse, de luptă, tensiune multă, noi ne dorim să ne etalăm jocul nostru”, a transmis Leo Grozavu, antrenorul Politehnicii Iași.
Antrenorul Leo Grozavu este suspendat încă o etapă după ce a văzut cartonașul roșu în meciul cu FCU Craiova 1948.
„Eu sper că echipa să găsească motivație, îmi doresc foarte mult să avem momente în care să ne impunem. Contează foarte mult ca antrenorul să fie alături de echipă, dar colegii mei sunt acolo, știu ce au de făcut, am băieți experimetați care știu cum să gestioneze momentele importante ale jocului. Când nu iese ceva, cineva este de vină”, a mai adăugat antrenorul.

A revenit Silviu Lung Jr.

După ce s-a accidentat la mijlocul lunii ianuarie 2024, Silviu Lung Jr. a revenit în echipă. Este foarte probabil ca portarul de 35 de ani să fie titular, deși Ionuț Ailenei a avut câteva intervenții senzaționale în celelalte meciuri.
„Ne așteapă un meci dificil. Întâlnim o echipă agresivă, care nu te lasă să joci, vine în pressing. Noi trebuie să fim calmi, răbdători, iar la oportunitățile pe care le avem trebuie să profităm de ele și să venim acasă cu cele 3 puncte. O să fie 9 finale în play-out, diferențele nu sunt foarte mari între echipe. Fiecare meci o să se joace pe viață și pe moarte. Sper să fim inteligenți și să nu avem emoții nici cu barajul. Când nu ești pe teren, este foarte greu să nu faci ceea ce îți place”, a precizat Silviu Lung Jr. 
Poli Iași trebuie să câștige meciul cu Oțelul Galați, dacă vrea să treacă în clasament peste adversarii lor din această seară.
Comentarii
  • Da dacă vrea să câștige la galați trebuie să joace fotbal nu ambrozăreli grozăviste ca pînă acuma asfel degeaba mai jucați play-out mergeți direct în liga II eventual III ca să cîștigați campionatul județean cu tot cu grozavu și puliticieni suli ciordeliști ai clubului–hai pa pa să vedem rezultatul grozăviei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *