Prima pagină » Eveniment-Social » Politehnica Iași are o revanșă de luat. Leo Grozavu are la dispoziție tot lotul de jucători pentru partida cu Hermannstadt: „Suntem o echipă care poate să câștige cu oricine”
Politehnica Iași are o revanșă de luat. Leo Grozavu are la dispoziție tot lotul de jucători pentru partida cu Hermannstadt: „Suntem o echipă care poate să câștige cu oricine”

Politehnica Iași are o revanșă de luat. Leo Grozavu are la dispoziție tot lotul de jucători pentru partida cu Hermannstadt: „Suntem o echipă care poate să câștige cu oricine”

23 nov. 2023, 02:00,
Petronel Ștefan în Eveniment-Social

Politehnica Iași are o revanșă de luat după ce a pierdut, în etapa a 2-a a Superligii, contra celor de la Hermannstadt. După pauza competițională, formația ieșeană are tot lotul disponibil pentru partida din deplasare

Mâine, 24 noiembrie, la ora 17:30, Politehnica Iași va juca în etapa a 17-a a campionatului, la Sibiu. În pauza meciurilor internaționale, formația ieșeană a disputat un meci amical la Chișinău, contra echipei Zimbru, pe care l-a pierdut cu scorul de 3-4. Antrenorul Leo Grozavu trebuie să se gândească bine la primul 11, având în vedere că nu mai există nicio problemă medicală.

Politehnica Iași are o revanșă de luat

Având în vedere că în ultimele meciuri au fost pierdute multe puncte acasă, fanii speră la o victorie în meciul din deplasare. Problema este că adversarii sunt într-o formă bună, fiind pe locul 5, cu 24 de puncte acumulate. Astfel, Leo Grozavu trebuie să gândească tactica potrivită pentru a avea superioritate în teren. Totuși, din declarația tehnicianului se prefațează un meci extrem de dificil, însă rezultatul rămâne deschis.

„Va fi o partidă dificilă de campionat, întâlnim revelația acestei prime părți a competiției. Este o echipă omogenă cu un antrenor pe care îl apreciez foarte mult, care a reușit să facă lucruri minunate la Sibiu. Noi am pierdut niște puncte la început de campionat, însă nu vom merge acolo să facem act de prezență, vom încerca să dăm totul pe teren. La final, ne dorim și noi, ca adversarii noștri, să câștigăm.

Nu va fi ușor, va fi multă ostilitate și din tribune, și din teren. La momentul de față, avem la dispoziție tot lotul de jucători. Avem jucători în cadrul lotului care atunci când se apelează la ei trebuie să dea maxim pe teren, indiferent de situația din teren. Nu facem calcule, de la fiecare joc vrem să scoatem maximul, asta este clar, chiar nu m-am gândit la partida următoare, toate sunt dificile. Suntem, în momentul de față, o echipă care poate să câștige cu oricine, dar și în același moment poate să piardă cu oricine, modul în care ne prezentăm în teren contează foarte mult pentru rezultatul de la final”, a transmis Leo Grozavu, antrenorul de la Politehnica Iași.

Ieșenii ezită să calculeze

Toată lumea se gândește la faptul că Politehnica Iași se poate apropia de play-off, însă jucătorii rămân rezervați. Având în vedere că următoarele două meciuri după duelul cu cei din Sibiu se vor juca acasă, suporterii se așteaptă la minim 4 puncte.

„Este un meci cu o surpriză plăcută a acestui campionat și mergem să recuperăm punctele pe care le-am pierdut în tur. În ciuda adversarilor pe care urmează să îi întâlnim, ținem cont că jucăm cu majoritatea pe teren propriu și avem o șansă bună să scoatem rezultate pozitive. Sigur, este mai frig, dar ne încălzim bine, dar noi ne facem treaba cât de bine putem”, a precizat Andrei Gheorghiță, tânărul jucător al Politehnicii.

Politehnica Iași are o revanșă de luat împotriva celor de la Hermannstadt, după ce a pierdut în meciul din tur.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`