Prima pagină » Local » Politehnica Iași a reluat pregătirile. Câți jucători au venit la reunirea lotului
Politehnica Iași a reluat pregătirile. Câți jucători au venit la reunirea lotului

Politehnica Iași a reluat pregătirile. Câți jucători au venit la reunirea lotului

03 ian. 2021, 14:37,
Cristian ZAVASTIN în Local

Politehnica Iași a reluat pregătirile duminică, 3 ianuarie, după câteva zile libere de Anul Nou. Antrenorul Daniel Pancu a avut la dispoziție la primul antrenament al anului un efectiv aproape complet.

Față de ultima ședință de pregătire de anul trecut, au revenit în Copou și cinci dintre jucătorii învoiți, căpitanul Andrei Cristea și „stranierii” Platini, Cabral, Vanzo și Bosz. Alți trei jucători, Mesah, Zajmovic și Passaglia vor reveni luni, 4 ianuarie, la Iași, iar argentinianul Chacana va ajunge în România pe 7 ianuarie.

Politehnica Iași a reluat pregătirile: Niciun jucător nou

La reunire nu a fost prezent niciun jucător nou, în schimb Iașiul a punctat la capitolul „plecări”, contractul cu fundașul central belgian Manuel Angiulli fiind reziliat.

De la primul antrenament al anului nu a lipsit Platini, care pentru prima dată în ultimii ani a fost prezent la timp la reunire.

Ieșenii vor face testele COVID-19 marți, 5 ianurie, iar până la startul returului echipa lui Daniel Pancu se va pregăti în Copou, fără să joace vreun meci amical în această perioadă.

Lotul rezent la reunire: Ianoș Brânză, Axinte Teodor, Levente Bosz, Onea Răzvan, Manuel De Iriondo, Sorin Bușu, Antonio Stan, Francisc Cristea, Doru Popadiuc, Andreias Calcan, Frăsinescu Cosmin, Donaldo Acka, Denis Ciofu, Ovidiu Mihalache, Popa Răzvan, Rodny Cabral, Nikos Baxevanos, Andrei Cristea, Platini Almada Soares și Floriano Vanzo.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`