Prima pagină » Local » Politehnica Iași a început în forță cantonamentul din Bulgaria. Tony da Silva a testat nou-veniții în meciurile amicale

Politehnica Iași a început în forță cantonamentul din Bulgaria. Tony da Silva a testat nou-veniții în meciurile amicale

28 iun. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan, în Local

Până pe data de 3 iulie, jucătorii de la Poli Iași vor fi în cantonament la Bansko, în Bulgaria. Alb-albaștrii deja au disputat două meciuri amicale și au avut un egal și o victorie

Jucătorii lucrează din greu sub comanda portughezului Tony, care a adus mai multe întăriri în această vară. Brazilianul Tailson a fost folosit tot mai mult în atac. Fundașii portughezi, Claudio Silva și Guilherme, au prins și ei câte o repriză.

Poli Iași a început cantonamentul în Bulgaria

În primul meci, ieșenii au jucat contra celor de la PFC Montana și au remizat 1-1. În a doua partidă amicală, fotbaliștii lui Tony au întâlnit formația FC Pirin, iar scorul a fost 2-0, Jatoba și Alin Roman au marcat. Brazilianul Jatoba a fost în mare formă în perioada de pregătire. După meci, fotbaliștii s-au recuperat și au pregătit următoarele două partide, cu CSKA Sofia și FC Radnicki Nis.

„Suntem în perioada de pregătire. În prima parte, am pus accentul mai mult pe pregătirea fizică. Având în vedere că vom avea patru meciuri în cantonamentul din Bulgaria, cred că după primele două partide ne-am prezentat foarte bine. Sperăm să terminăm sănătoși toate meciurile”, a spus Florin Ilie după meciul cu Pirin.

Meciurile amicale sunt un prilej excelent pentru jucătorii noi ca să se cunoască cu restul coechipierilor. Pe data de 13 iulie 2024, va începe și noul sezon de Superligă, iar echipele fac ultimele modificări pentru a ajunge la formula ideală de joc. Desigur că perioada de transferuri se încheie mult mai târziu, astfel că mai este loc de îmbunătățiri.

„Noii colegi s-au integrat bine, mai au timp până la începerea campionatului și mai au timp două săptămâni să lucreze. Sperăm să învățăm din campionatul trecut și să nu mai stăm cu cuțitul la os până în ultima partidă. Important este să ne omogenizăm cât mai bine în această perioadă și credem că vom arăta foarte bine când începe campionatul. Îmi doresc să-mi ajut echipa cât pot și să ne îndeplinim toate obiectivele pentru noul sezon”, a mai spus Florin Ilie.

Fotbaliștii ieșeni au susținut naționala

Fotbaliștii de la Poli Iași au urmărit cu sufletul la gură partida dintre România și Slovacia. Tricolorii au reușit o performanță senzațională după ce s-au calificat în optimile Euro 2024 de pe primul loc în grupă. În viitor, poate că și un fotbalist de la Iași va ajunge să facă parte din lotul selecționatei naționale de fotbal.

„Am trăit meciul la intensitate maximă, ca la toate partidele pe care le-au disputat tricolorii, este o performanță foarte mare și sperăm să se califice mai departe”, a încheiat fundașul Politehnicii.

Cantonamentul din Bulgaria decurge conform planului pentru jucătorii de la Politehnica Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *