Prima pagină » Sport » Poli Iași – Sepsi Sfântu Gheorghe, în semifinalele Cupei României! În celălalt meci, derby-ul Dinamo – FCSB!
Poli Iași - Sepsi Sfântu Gheorghe, în semifinalele Cupei României! În celălalt meci, derby-ul Dinamo - FCSB!

Poli Iași – Sepsi Sfântu Gheorghe, în semifinalele Cupei României! În celălalt meci, derby-ul Dinamo – FCSB!

11 iun. 2020, 04:00,
în Sport

Dinamo și FCSB se vor duela din nou în semifinalele din Cupa României. Ultima oară, cele două s-au întâlnit în acest act al competiției în 2016, iar „câinii” au trecut mai departe. În cealaltă semifinală se vor întâlni Sepsi și Politehnica Iași.
Dinamo și FCSB s-au întâlnit de două ori în sezonul regulat. Prima oară, cele două au remizat, scor 1-1, iar apoi dinamoviștii pregătiți atunci de Dusan Uhrin s-au impus cu 2-1, dar tot nu au reușit să se califice în play-off.

Dinamo și FCSB se puteau întâlni în semifinală sau chiar în finală. Ultima oară când cele două formații s-au întâlnit în Cupa României a fost în 2016. Atunci, Dinamo s-a calificat în finala pierdută la penalty-uri cu CFR Cluj. În 2014, FCSB și-a distrus rivala tot în semifinale, cu 6-3 la general.
FCSB este singura echipă din play-off prezentă în competiție și favorita caselor de pariuri pentru a câștiga trofeul. Patronul Gigi Becali este rezervat cu privire la titlu în acest sezon, iar Cupa României devine un obiectiv important pentru vicecampioana României. Trofeul asigură un loc în preliminariile Europa League. Toate cele patru echipe au primit licența UEFA și pot participa în cupele europene dacă vor triumfa în Cupă.

„Eu m-aș bucura să joc împotriva FCSB-ului în semifinale pentru că e singura echipă pe care o batem și noi. Păi, dacă e să mă iau după statistici și după ce s-a întâmplat în sezonul ăsta…”, spunea Ionel Dănciulescu în urmă cu trei luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *