Prima pagină » Local » Poli Iași se întoarce cu mâna goală de la Constanța. Tony da Silva a tras concluziile după a doua înfrângere la rând: „Nu am venit să fur pe nimeni”
Poli Iași se întoarce cu mâna goală de la Constanța. Tony da Silva a tras concluziile după a doua înfrângere la rând: „Nu am venit să fur pe nimeni”

Poli Iași se întoarce cu mâna goală de la Constanța. Tony da Silva a tras concluziile după a doua înfrângere la rând: „Nu am venit să fur pe nimeni”

05 aug. 2024, 02:00, 1 ,
Petronel Ștefan în Local

După meciul dintre Poli Iași și Farul Constanța, alb-albaștrii au avut a doua înfrângere la rând, iar Tony a răbufnit. Partida a fost întreruptă de două ori după ce au fost probleme cu nocturna și o furtună violentă

Ieșenii nu au scos niciun punct în două etape, când au întâlnit adversari accesibili. După eșecul cu Gloria Buzău de acasă, a venit o nouă înfrângere pentru formația din Copou. Acum, Tony trebuie să pregătească echipa pentru următorul meci, care va fi cu Dinamo, în Copou.

Tony a reacționat după înfrângerea cu Farul Constanța

Echipa lui Tony a început partida cu Farul Constanța destul de bine, însă în minutul 35, Rivaldinho a înscris primul gol al gazdelor din acest sezon. Meciul a fost întrerupt imediat, deoarece nocturna nu a mai funcționat. Gabi Iancu a închis tabela în prelungirile primei reprize. În cea de-a doua, meciul a fost întrerupt din nou din cauza unei ploi torențiale.

„Sunt foarte supărat pentru rezultatul de astăzi. Cred că echipa noastră a intrat foarte bine în meci, primele patru oportunități de joc au fost ale noastre. Până în minutul 30, am fost mai buni pe teren, însă am primit gol prea ușor, din greșeala noastră. Echipa nu a știut să reacționeze și am luat gol din fază fixă. Eu, de când sunt aici, nu am luat gol din fază fixă. În repriza a doua, am încercat să revenim, însă a început să plouă și s-a oprit din nou meciul. După ce am revenit, jocul a fost mai dificil, mingea circula mai greu din cauza apei. Nu am fost decisivi, la câte oportunități avem, trebuie să dăm mai multe goluri. Trebuie să îi felicităm pe cei de la Farul, asta este. Sunt foarte trist, fiindcă meritam mai mult”, a spus Tony da Silva după meci.

Debuturi la Poli Iași

Pentru Poli Iași au debutat camerunezul Samuel Oum, jucător de națională, și atacantul albanez Florian Kamberi. Totuși, nu a fost suficient, deoarece ieșenii au pierdut la 0.

„Trebuie să ne trezim în momentele cheie ale meciului. Trebuie să muncim și să avem mai multă răbdare în față, la finalizare. Când am venit la Iași, am venit cu inima deschisă, cu transparență. Eu nu am venit să fur pe nimeni, am venit să fac treabă cu respect, profesionist. De asta fac un efort să vorbesc limba română. Nu sunt cel mai bun, nu sunt cel mai prost, știu cum muncesc și sunt liniștit. Așteptăm explozia lui Tailson, a fost ofertat de Barcelona în urmă cu câțiva ani. Iașul a câștigat doi jucători, Samuel Oum și Kamberi, care au intrat foarte bine”, a mai precizat portughezul.

După înfrângerea cu Farul Constanța, Tony trebuie să lucreze serios la mentalitatea echipei, deoarece urmează un program dificil.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`