Prima pagină » Local » Poli Iași pleacă la Constanța pentru meciul cu Farul. Atacantul Kamberi și-ar putea face debutul pentru ieșeni
Poli Iași pleacă la Constanța pentru meciul cu Farul. Atacantul Kamberi și-ar putea face debutul pentru ieșeni

Poli Iași pleacă la Constanța pentru meciul cu Farul. Atacantul Kamberi și-ar putea face debutul pentru ieșeni

02 aug. 2024, 02:00, 3 ,
Petronel Ștefan în Local

Jucătorii de la Poli Iași împreună cu staff-ul tehnic au plecat spre Constanța pentru a disputa partida cu Farul. Tony da Silva a anunțat că este posibil să îl vedem pe atacantul albanez Florian Kamberi la primul meci în tricoul Iașului

Poli Iași și Farul Constanța sunt două echipe care nu au început prea bine campionatul. Ieșenii au trei puncte după o victorie cu Botoșani, însă constănțenii stau mult mai rău, având doar un punct după trei etape disputate. Totuși, având în vedere valoarea echipei antrenate de Gheorghe Hagi, ieșenii vor avea un meci dificil.

Poli Iași joacă împotriva Farului Constanța

Sâmbătă, 3 august 2024, de la ora 21:00, se va disputa partida de pe stadionul din Ovidiu. Jocul echipei a șchiopătat în ultimul meci, cel cu Gloria Buzău. Poli și-a creat mai multe ocazii de gol, însă nu au fost finalizate. Problemele din atac ar putea fi rezolvate de atacantul Florian Kamberi, ce ar putea să își facă debutul la alb-albaștrii.

„Avem nevoie de suporteri, deoarece drumul din acest sezon va fi foarte greu. La ultimul meci nu am gestionat prea bine momentele de joc, când suntem peste adversar, trebuie să știm cum să gestionăm. În acest moment, la echipă lipsește echilibrul emoțional. Ne creăm oportunități foarte multe, însă trebuie să fim mai eficienți. Am vorbit cu băieții, le-am arătat pe video ce trebuie să lucrăm. Săptămâna asta, Kamberi s-a antrenat foarte bine, îl avem în lot. Harrison nu a făcut deloc pregătire, iar acum suferă fizic. Nu am avut un vârf care să atace centrările. Rezultatul aduce moralul, este normal, însă important este ce muncim în timpul săptămânii și ce putem schimba. O mentalitate de învingător nu este doar la meci, ci trebuie să fie în fiecare zi, în orice moment din viață”, a declarat Tony da Silva.

Tony nu își face griji în privința adversarului și nu crede că deciziile oficialilor o să fie influențate de către Gică Hagi.

„Este nevoie de tupeu, mai mult zâmbet pe buze pe teren. Hagi este un monument al României, ca fotbalist și antrenor, eu chiar credeam că merge la națională. Cei mai buni jucători ai României au crescut acolo. Noi mergem acolo umili, uniți, Farul este o echipă cu joc bun, au și un campionat câștigat. Nu ne temem de nimeni, există VAR, nu avem de ce să ne facem griji din punctul de vedere al arbitrajului”, a mai spus antrenorul ieșenilor.

Jucătorii sunt mulțumiți și cu un egal

Fotbaliștii lui Tony ar fi mulțumiți și cu un punct în urma duelului cu Farul. Programul ieșenilor este unul complicat în următoarele etape, după meciul cu Farul, Poli joacă acasă cu Dinamo și după cu FCSB, în deplasare.

„Este un meci foarte important pentru noi, Farul este o echipă foarte bună. Chiar dacă ei nu au obținut punctele pe care și le-au dorit până acum, trebuie să facem un joc foarte bun, deoarece și pentru noi sunt deosebit de importante. Suntem foarte conștienți de faptul că ne trebuie puncte, măcar să ne întoarcem cu unul. Cred că echipa este pregătită să înfrunte această provocare, să meargă la Farul”, a precizat Nicolas Samayoa, fundașul central al Poli Iași.

Va fi un duel disputat între Poli Iași și Farul, având în vedere situația din clasament a celor două echipe.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
07 septembrie 2024
07 septembrie 2024