Prima pagină » Local » Poli Iași, în cădere liberă! Suporterii își pierd răbdarea după startul de sezon dezastruos pentru echipa din Copou
Poli Iași, în cădere liberă! Suporterii își pierd răbdarea după startul de sezon dezastruos pentru echipa din Copou

Poli Iași, în cădere liberă! Suporterii își pierd răbdarea după startul de sezon dezastruos pentru echipa din Copou

06 aug. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan în Local

Politehnica Iași are un început de sezon dezastruos, în care a reușit să acumuleze doar trei puncte în patru etape. Cel mai îngrijorător lucru este faptul că echipa are mari probleme la finalizare

Pentru formația ieșeană urmează un program mult mai dificil decât ce a avut până acum. Oamenii au speranțe mari că nu vor mai trăi cu emoțiile retrogradării, însă începutul din Superligă a fost unul sub așteptări. Doar două goluri înscrise și cinci primite, acesta este bilanțul în primele patru etape. Singura victorie a Iașului a venit în fața celor de la Botoșani, care au fost extrem de slabi în acel meci.

Început de sezon dezastruos pentru Poli Iași

După meciul cu Farul de la Ovidiu, antrenorul Tony da Silva a fost extrem de supărat din cauza evoluției echipei sale, în special pe faza de atac. Într-adevăr, Poli Iași și-a creat câteva oportunități de gol foarte bune aproape la fiecare partidă, însă degeaba, dacă nu a punctat și pe tabelă. Acest lucru a afectat grav moralul și încrederea jucătorilor, iar totul se vede în rezultate.

Singura echipă care poate că a avut un început mai slab este Hermannstadt, ce a rămas pe ultima poziție, cu același golaveraj ca al ieșenilor. Tony a primit întăriri în această vară, fiind transferați o mulțime de jucători. Totuși, echipa are de suferit în atac, Harrison nu s-a pregătit și este ieșit din formă, Kamberi abia a jucat primele minute pentru alb-albaștri, iar Tailson și-a trecut în palmares, până acum, doar ratări uriașe. Într-adevăr, se vede că unii jucători au calitate, însă lipsesc ideile de joc și chimia dintre fotbaliști.

Poli Iași joacă în etapa următoare cu Dinamo București, care este în mare formă. Ulterior, va merge în deplasare pentru a disputa partida cu FCSB, echipă care are mare nevoie de puncte. Apoi, Tony și formația vor reveni acasă pentru a înfrunta Rapid București, o altă echipă care este în căutare de puncte. Programul nu este unul simplu, iar calculele nu sunt prea promițătoare.

Suporterii cer mai mult

Înfrângerea cu Gloria Buzău, de acasă, a contat foarte mult, în special pentru suporteri, care au fost afectați de rezultat. Totuși, lumea încă vine la stadion pentru a îi susține pe fotbaliști, însă vor să vadă și rezultate. Până acum, la meciurile de acasă au fost minim 3,000 de suporteri, iar la partidele următoare, cu siguranță, vor fi mai mulți. Băieții Veseli încă nu au revenit alături de echipă, fondul sonor fiind asigura de noua galerie. Lucrurile sunt complicate la Politehnica Iași, însă toată lumea speră că Tony da Silva și staff-ul său vor reuși să pună în practică tot ce au spus până acum.

După începutul dezastruos de sezon, Poli Iași trebuie să facă tot posibilul pentru a obține puncte în următoarele trei etape.

Comentarii
  • Hai mai repede in C, sa scapam de aglomeratia, galagia si marlania din Copou. O comuna ca Iasul nu poate avea o echipa in A.

    • punctele pierdute cu Buzăul erau vitale pentru noi dar la cît de slab joacă echipa nu mai facem puncte îndată luăm ultimul loc în brațe și acolo rămînem.. ne doare dar asta e valoarea echipei

  • Silva brună

    De ce tot îl bagă pe Fernandez în poartă la 36 ani să încaseze goluri când Ailenei a arătat că e mult mai bun la 23 ani. Cu jucători străini prieteni ai lui Tony nu facem treabă, are interese ascunse.

  • Daca nu se iau masuri imediate si radicale, ne vom balacari in subsolul clasamentului ca si in anii anteriori.Tony nu este un antrenor care poate rezista onorabil in Superliga.

  • Cea mai slabă echipa din liga națională, cu cei mai slabi ,,fotbaliști,, și cu cel mai slab antrenor din Romania, Tony, o panarama de așa zis antrenor care nu se ridică nici măcar la degetul cel mic a lui Leo Grozavu,,,,,,cine face pariu că nu l prinde sacoul pe Tony la Iași?

  • Cu conducere pe criterii politice , la ce rezultate vă așteptați? Ce puteți cere unui papagal ca Florian Briaur? Slugile lui Chirica conduc fotbalul ieșean!

  • Sa se faca un referendum, sa vedem cati ieseni doresc finantatea echipei din banii lor. Iasul a ramas intelenit in mentalitatea anilor 90.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *