Prima pagină » Local » Poli Iași a pornit cu stângul în noul sezon de Superligă. Reacția dură a lui Tony da Silva, despre condițiile de joc: „Este insuportabil pe teren”

Poli Iași a pornit cu stângul în noul sezon de Superligă. Reacția dură a lui Tony da Silva, despre condițiile de joc: „Este insuportabil pe teren”

15 iul. 2024, 02:00, 4 ,
Petronel Ștefan, în Local

Politehnica Iași a pornit cu stângul în primul meci de Superligă din acest sezon. Ieșenii au pierdut cu 1-0 la Sepsi, iar antrenorul Tony da Silva a răbufnit la final

Deși a pierdut, Tony s-a arătat mulțumit, în mare parte, de prestația elevilor săi, singura problemă fiind atacanții, deoarece au ratat prea mult. Totuși, antrenorul portughez a avut altceva de obiectat către Federația Română de Fotbal (FRF). Din cauza caniculei, condițiile de joc au fost greu de suportat, fiind peste 40 de grade pe teren.

Poli Iași a pornit cu stângul

Fanii își pun mari speranțe în acest sezon și vor să vadă o altă față a echipei. Din păcate, primul meci nu a fost pe măsura așteptărilor, iar fotbaliștii trebuie să își ia revanșa la următoarele două, care vor fi în Copou, cu Botoșani și Gloria Buzău.

„La un final, când un meci nu se câștigă, suntem tot timpul frustrați. Am întâlnit o echipă foarte bună, acasă sunt puternici. Eu cred că majoritatea meciului am făcut egal la egal cu ei. Am avut multe oportunități, am ratat din lipsa de prospețime. Nu pot să-ți permiți să ratezi astfel de ocazii. Mă bucur că au alergat, au muncit, au arătat atitudine”, a spus Tony despre meci.

Tony a fost extrem de nemulțumit și îngrijorat, deoarece fotbaliștii au trebuit să joace pe o căldură infernală. Meciul a început la ora 17:00, fiind înregistrate temperaturi de 40 de grade. Astfel, a tras un semnal de alarmă despre această problemă către FRF.

„Fac un apel la federație, pentru spectacol, pentru sănătatea publicului și a jucătorilor. Trebuie să avem grijă când sunt călduri de acestea, deoarece pe teren este insuportabil. Am înțeles că și un spectator a ajuns în ambulanță din cauza asta”, a mai transmis antrenorul ieșenilor.

Tony, supărat pe atacanți

Deși a fost mulțumit de atitudinea elevilor săi, Tony a recunoscut faptul că atacanții au irosit ocaziile mult prea ușor. Degeaba și-au creat oportunități fotbaliștii, deoarece nu au reușit să înscrie. Scorul final al partidei a fost 1-0 pentru Sepsi după un gol înscris de Cosmin Matei în prima repriză.

„Eu sunt foarte pozitiv după meci. Trebuie să recunoască că băieții au muncit, sunt mândru de ei din punctul acesta de vedere. Sunt supărat pentru faptul că nu au dat gol. Au fost momente în care am fost peste ei, am avut echilibru emoțional. Le-am spus la final că trebuie să învățăm din greșeli. Sunt nervos pentru faptul că nu am dat gol. Echipa a arătat foarte bine fizic, nu au fost probleme din acest punct de vedere. Schimbările mele au fost pur strategice, pentru a aduce un avantaj în meci. Și în cantonament a fost aceeași problemă, ne cream multe oportunități și ratam în ultima fază”, a încheiat Tony da Silva.

Poli Iași a pornit cu stângul în Superligă, însă are ocazia să se revanșeze în următoarele două partide, în fața propriilor suporteri.

Comentarii
  • Jucatorii care sunt vechi la echipa nu pot mai mult decat eventual sa se lupte la retrogradare, dar atat.
    Deci trebuie schimbari multe in echipa si rapide, altfel ne bat si Botosani si Galati si toate celelalte si de rezultate trebuie sa raspunda TONY.
    Iar baiatul adus nou ca portar, ar fi bine sa fie rezerva lui Ailenei.
    Ailenei e mai tanar si are reflexe mai bune si e de viitor, iar asta adus acum e bun sa fie la echipa cand Ailenei nu poate juca din varii motive.
    Ati vazut portarul Sloboziei care a trecut si pe la IASI ?
    Bravo lui si asa trebuie facut si la echipa noastra, mix tineri cu batrani, dar nu insistat cu cei ce nu dau randament indiferent cat sa incercat, indiferent de cum se numeste jucatorul.
    Fortza Poli !!!!!

  • Noul portarul este la furat, Ailenei e mult mai bun.

  • Dai vina pe teren pe vreme etc dar adversarii au jucat in aceleasi conditii!!Ne vom bate si anul acesta la retrogradare,cu sau fara Tony aici e vorba de cati bani se investesc intr-o echipa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *