Prima pagină » Local » Poli Iași a pierdut primul meci sub comanda lui Emil Săndoi. Antrenorul crede că echipa sa merita un egal: „Am fost naivi”

Poli Iași a pierdut primul meci sub comanda lui Emil Săndoi. Antrenorul crede că echipa sa merita un egal: „Am fost naivi”

07 oct. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan în Local

După ce în trei etape nu a primit niciun gol și nu a fost învinsă, Poli Iași pierde și primul meci sub comanda lui Emil Săndoi. Tehnicianul nu a fost convins de jocul celor de la CFR și crede că jucătorii săi meritau un egal

Clujenii au început meciul tare, iar după primele 15 minute, tabela arăta 2-0 în favoarea lor. Ieșenii s-au dezmeticit târziu, iar egalarea a venit mult prea târziu. Chiar dacă pe final gazdele au rămas în 10, Politehnica Iași nu a mai avut forța necesară pentru a egala. La finalul partidei, Emil Săndoi a explicat unde au greșit elevii săi și ce așteptări avea el de la acest meci.

Poli Iași a pierdut primul meci de la venirea lui Emil Săndoi

Deși a pierdut primul meci de când este la comanda echipei, Emil Săndoi nu poate fi acuzat de multe lucruri după această înfrângere. Marea greșeală a ieșenilor a fost că nu au fost suficienți de concentrați la începutul partidei, astfel, Kamara și Louis Munteanu au marcat la distanță de câteva minute. Bordeianu a redus din diferență prin penalty, în minutul 87. Clujenii au jucat cu un om în minus din minutul 76 după ce Kamara a fost eliminat după ce a primit două cartonașe galbene.

„Speram într-un rezultat bun înainte de joc. Din păcate, am fost naivi în debutul jocului, am primit două goluri rapid, pe greșeli de poziționare. Nici nu începuse bine meciul și eram conduși cu 2 la 0. După care am avut puterea să echilibrăm partida, ne-am și creat câteva situații de a marca, jocul a curs în favoarea noastră ca posesie și ca ocazii. Am dus mingea în careul adversarului, am pus o presiune. Am revenit destul de târziu în rezultat, poate nu am avut o luciditate deosebită în construcție, dar am dominat jocul. Îmi pare rău pentru că am fost atât de naivi”, a precizat Emil Săndoi după meci.

Antrenorul spera că va rămâne neînvins și după această etapă, însă experiența clujenilor a făcut diferența în această partidă.

„Nu trebuie să uităm că CFR-ul au jucători cu experiență care au știut să gestioneze finalul de meci. Am încercat să ducem mingea pe părțile laterale și am terminat cu centrări în fața porții, însă nu am reușit să finalizăm. Cred că am fi meritat un rezultat de egalitate. La pauză, am încercat să le ridic moralul jucătorilor mei, a fost un șoc și pentru ei după ce am primit gol din fază fixă”, a mai spus antrenorul.

Tehnicianul ar fi vrut mai mult

Deși a avut un parcurs bun în patru etape, tehnicianul ieșenilor nu este mulțumit și crede că ar fi putut scoate mai multe puncte, în special, de la meciul cu CFR Cluj. În perioada următoare, echipa va intra în pauză din cauza maeciurilor din Liga Națiunilor. Politehnica va disputa două meciuri amicale cu cei de la Zimbru Chișinău. Ieșenii rămân totuși una dintre cele mai în formă echipe din Superliga.

„La programul pe care l-am avut și la felul în care s-au derulat evenimentele, nu sunt mulțumit de ce am obținut. Eu cred că astăzi am fi meritat mai mult. Arbitrajul nu îl comentez, este greu să mă pronunț, eu nu am văzut clar toate fazele, pe reluări, sigur se vede clar”, a încheiat Emil Săndoi.

Emil Săndoi a pierdut primul meci de când este la Poli Iași, însă este mulțumit de atitudinea elevilor săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`