Prima pagină » National » Pod de beton furat într-o singură noapte, în Suceava, cu excavatorul. Pe el circulau maşini

Pod de beton furat într-o singură noapte, în Suceava, cu excavatorul. Pe el circulau maşini

24 feb. 2023, 15:21, 3 ,
în National

Un pod provizoriu care a fost amenajat în Suceava a fost furat în întregime, într-o singură noapte, cu excavatorul. Podul furat într-o singură noapte din localitatea Luncușoara, judeţul Suceava era compus din tuburi din beton precomprimat de câte 2,5 metri lungime.

Acesta avea două rânduri de câte șase şi o suprastructură formată din pământ și pietriș.

Pod de beton furat într-o singură noapte, în Suceava

Dar asta nu i-a împiedicat pe hoţi să plece cu el. Se pare că podul a fost furat cu un excavator. Un reprezentant al firmei care a construit podul a confirmat acest lucru. Excavatorul cu care a fost furat podul, avea pe el lipită o inscripție cu numele companiei ca să nu atragă atenția.

Bărbatul spune că probabil utilajul fusese închiriat de firma de construcții în timpul lucrărilor și a rămas cu inscripția respectivă în continuare.

„Ziua a îndepărtat pământul, iar noaptea a venit și a luat tuburile”, a mai declarat reprezentantul constructorului care a menționat că operațiunea a fost filmată de vecini și sesizată ulterior la 112.

Tuburile au fost găsite la un localnic în curte care locuiește în apropiere. Pe numele hoțului a fost depusă o plângere penală, potrivit newsbucovina.ro.

Comentarii
  • Bai , poate pe acolo trebuia sa treacă Transformatorul de 300 tone cu armament trsnsformatorul lui maciuca si mutulica adica Ciuca si iohanis directia zelenschi. . Poate ei au crezut ca pe acolo va trece. Sa ne pisham pe maciuca si mutulica toti in cascada

  • Au dărâmat podul , nu l- au furat ca sa nu treacă bombelr si toata incarcatura exploziva cu minitie pentru Ucraina. Pe acolo trebuia sa treacă asa ca felicitari celor care au stricat podul. Desteapta- te romane!

  • Băi papagalilor , măi analfabetilor.Mancati la kkt cu tot cu firmituri.Macar puneti mana si vedeti pe o harta unde-i localitatea asta.Partea proasta e ca va credeti si supeinteligenti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`