Prima pagină » National » PNL și-a desemnat candidatul oficial la alegerile prezidențiale: Nicolae Ionel Ciucă
PNL și-a desemnat candidatul oficial la alegerile prezidențiale: Nicolae Ionel Ciucă

PNL și-a desemnat candidatul oficial la alegerile prezidențiale: Nicolae Ionel Ciucă

15 sept. 2024, 18:53,
în National

Partidul Naţional Liberal (PNL) a anunțat oficial candidatura lui Nicolae Ionel Ciucă la alegerile prezidențiale, în urma unei decizii unanime a delegației #PNLIași. Consiliul Național al PNL a transmis un mesaj de unitate și mobilizare în jurul fostului premier, considerat de partid drept cel mai potrivit pentru a prelua funcția de președinte al României.

În cadrul ședinței, liderii PNL au subliniat faptul că Nicolae Ciucă este „singurul candidat” cu pregătirea necesară pentru această funcție, având în spate o forță politică unită și determinată să câștige alegerile. Aceștia au lăudat calitățile sale, descriindu-l ca un lider care combină „moderația cu fermitatea” și care prezintă „garanții de onestitate și credibilitate” pentru cea mai înaltă funcție din stat.

„Unitatea ne va aduce victoria” , a fost mesajul central transmis de conducerea PNL, care își exprimă încrederea că Ciucă va fi capabil să învingă candidatul stângii în competiția electorală.

Nicolae Ionel Ciucă, fost general și prim-ministru al României, este considerat de PNL drept liderul capabil să îndeplinească mandatul prezidențial „în interesul României” și să aducă stabilitate pe scena politică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
14 septembrie 2024
14 septembrie 2024