Prima pagină » Actualitate » PNL-iștii au făcut chetă pentru a oferi excursii la Paris, sau cazări luxoase la Poiana Brașov drept premii dacă te pozezi lângă inimioară – FOTO

PNL-iștii au făcut chetă pentru a oferi excursii la Paris, sau cazări luxoase la Poiana Brașov drept premii dacă te pozezi lângă inimioară – FOTO

29 feb. 2024, 09:38,
în Actualitate

Dacă sunteți de părere că politicienii noștri fac economii, sau donează sume de bani către persoane mai puțin norocoase, atunci sunteți într-o totală dezinformare. PNL București a strâns bani pentru a organiza un concurs ce are ca marele premiu o excursie în București. Nici premiul doi nu este de neglijat. Vorbim despre un weekend la Poiana Brașov, la un hotel de patru stele.

Asta în contextul în care politicienii ar trebui să înveţe să fie mai responsabili. Chiar dacă vorbim, conform declarațiilor făcute de Sebastian Burduja, cel care a organizat concursul, de bani strânși din cheta fiecărui membru din organizație.

Premii de mii de euro date de PNL București la un concurs

Conform datelor existente pe rețelele de socializare, PNL București organizează un concurs în care sunt puse la bătaie numeroase premii. Vorbim despre excursie la Paris, cazare de lux în Poiana Brașov, biciclete, sau seturi de badminton după cum urmează:

Premiul Special: Parisul vă așteaptă! Câștigați o excursie romantică pentru două persoane, cu zbor dus-întors, cazare la un hotel de 4 stele și mic dejun inclus. Pentru romantismul orașului luminilor!

Premiul I: Redescoperiți frumusețea Poienii Brașov! Cazare la un hotel de 4 stele pentru un weekend, inclusiv transport și mic dejun.

Premiul II: Aventură pe două roți! Câștigați o bicicletă tandem pentru a explora împreună locuri noi, într-un mod unic și amuzant.

Premiul III: Pentru iubitorii de sport și aer liber, un set de badminton pentru două persoane. Ideal pentru momente de distracție și activitate fizică.

PNL București a decis că premiul special va fi conferit individului al cărui post obține cea mai ridicată medie între numărul de share-uri și numărul de reacții pe platforma Facebook. Postarea și profilul asociat trebuie să fie setate pe modul public pentru a fi luate în considerare pentru premiu. Celelalte distincții vor fi atribuite prin tragere la sorți.

Membrii PNL București au făcut chetă pentru premii

Sebastian Burduja a punctat că legea nu le permite ca finanțarea pentru premii – care se ridică la 4000 de euro, conform propriilor declarații – să vină din subvenția acordată partidelor. Din aceste considerente, fiecare membru de la PNL București a donat o sumă de bani pentru a oferi aceste premii.

Ca o notă personală putem afirma faptul că acest concurs reprezintă modul în care politicienii aleg să se facă cunoscuți. Este modul în care ei vor să se facă iubiți de popor, cumpărându-l, prostindu-l cu un amărât de concurs.

Acești bani puteau să ajungă la oamenii aflați în situații limită, pensionarii care NU își mai permit să plătească utilitățile pentru că pensiile au rămas la fel, dar totul s-a scumpit. Totul s-a scumpit tot din cauza lor, a ciumei roșii PSD și a febrei galbene PNL! PNL ar trebui să aibă programe pentru tinerii din România, tineri care sunt cei mai săraci din Europa! Nu o spunem noi, ci Eurostat care a concluzionat că tinerii români nu-și permit nici măcar să-și înlocuiască hainele uzate!

În concluzie, sperăm că românii să nu se lase prostiți de astfel de șpăgi electorale care îi vor costa foarte scump începând cu 2025 când prețurile vor înregistra record după record, când inflația va atinge cote alarmante, când ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL nu vor mai oferi beneficii pentru că nu va mai exista campanie electorală!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *