Prima pagină » Titlurile zilei » PNL Iași a stabilit lista candidaților la alegerile locale 2020. Toate detaliile despre ședința din Podu Roș care a decis candidaturile la Consiliul Local și Consiliul Județean – LISTA COMPLETA
PNL Iași a stabilit lista candidaților la alegerile locale 2020. Toate detaliile despre ședința din Podu Roș care a decis candidaturile la Consiliul Local și Consiliul Județean - LISTA COMPLETA

PNL Iași a stabilit lista candidaților la alegerile locale 2020. Toate detaliile despre ședința din Podu Roș care a decis candidaturile la Consiliul Local și Consiliul Județean – LISTA COMPLETA

17 aug. 2020, 02:00,
Vlad Rotaru, în Titlurile zilei

Filiala județeană a PNL Iași a stabilit lista candidaților la alegerile locale 2020. Liderii organizației din Podu Roș au bătut în cuie numele celor care se vor regăsi pe listele de candidaturi pentru Consiliul Local Iași, dar și pentru Consiliul Județean Iași. În ambele liste aprobate de Biroul Permanent Județean Iași apar o serie de surprize, dar și nume consacrate în ambele structuri deliberative din județul Iași

Ieri, 16 august 2020, filiala județeană a PNL Iași a stabilit lista candidaților la alegerile locale 2020. În cadrul unei ședințe interne, liderii organizației din Podu Roș au bătut în cuie numele celor care se vor regăsi pe listele de candidaturi pentru Consiliul Local Iași, dar și pentru Consiliul Județean Iași. În ambele liste aprobate de Biroul Permanent Județean (BPJ) Iași al PNL apar o serie de surprize, dar și nume consacrate în ambele structuri deliberative din județul Iași.

Lista PNL Iași pentru alegerile locale 2020. Nominalizările pentru Consiliul Județean Iași în urma deciziei BPJ

În ședința BPJ a PNL Iași s-a decis și lista pentru alegerile locale 2020 la Consiliul Județean (CJ) Iași. Astfel, lista este deschisă de deputatul Costel Alexe, candidatul formațiunii pentru șefia CJ Iași. Pe poziția a doua apare Romeo Vatră, actualul lider de grup al formațiunii politice din CJ. Pe poziția a treia a fost nominalizat Liviu Bulgaru, actual consilier județean. Pe poziția a patra se află Andrei Apreotesei, managerul Ateneului Național din Iași. Pe poziția a cincea a fost trecut Sorin Năcuță, director tehnic la RAGCL Pașcani. Pe poziția a șasea apare Georgiana Olaru, angajată în prezent la Primăria Miroslava. Pe poziția a șaptea pentru Consiliul Județean apare Eugen Ciobăniță, director la Oficiul pentru Ameliorare și Reproducție în Zootehnie Iași.

PNL Iași a desemnat candidații pentru alegerile din luna septembrie

Lista PNL Iași pentru Consiliul Județean Iași cuprinde și alte nume. Pe poziția a opta apare Sorin Trandafirescu, șef devizie CFR Infrastructură Iași. Pe poziția a noua a fost nominalizat Sorin Afloarei, actual consilier județean, iar pe locul zece apare profesorul Daniel Șandru. Lista este completată de actualul ales județean Constantin Șerban, după care vine fostul consilier județean Maria Cabalău. Pe pozițiile următoare sunt actualii consilieri județeni Marius Minea, președintele organizației de tineret, și Petru Aram, director Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad. Următorul pe listă este Marius Dangă, fost ales județean și actual director de cancelarie al Prefectului. După acesta apare Sorin Flutur, actual ales județean, dar și Magdalena Lupu, cea care a mai fost consilier județean în mandatul anterior.

Cum arată lista PNL Iași pentru Consiliul Local? Nominalizările au trecut de votul Biroului Permanent Județean

Lista propusă de organizația PNL Iași pentru Consiliul Local Municipal Iași va fi deschisă de primarul Mihai Chirica. Pentru alegerile locale 2020 va candida, de pe poziția 2 pe listă, Liliana Pintilie, președintele Ordinului Asistenților Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, filiala Iași. Pe poziția următoare se află avocatul Eduard Boz, actual ales local și liderul de grup al PNL din CL Iași. Pe poziția a patra se află Daniel Juravle, profesor asociat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC), iar pe locul cinci a fost nominalizat Alin Andrieș, de asemenea profesor la Universitatea „Cuza”. Pe poziția a șasea a fost trecut Bogdan Iliescu, medic la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași.

Liberalii au definitivat întreaga listă pentru Primăria Iași

Conform deciziei luate în BPJ, pentru Consiliul Local va mai candida la alegerile locale 2020 și Ciprian Bostan, actual ales local al PNL Iași. Pe poziția a opta se află Daniela Tăutu, actual ales local, fost membru PSD, venită ca propunere a edilului Mihai Chirica. Pe poziția nouă se află Silviu Apostol, actual ales județean din partea PNL Iași. Lista este continuată de medicul Călin Scripcaru, actual ales local, fost membru PSD, de asemenea propus de primarul Mihai Chirica. În continuarea listei se află Tudor Dornean, actual consilier local, după care urmează Florentin Traian Ciubotaru, de asemenea consilier local, fost membru PSD. În listă apare și Marius Rîpanu, profesor în cadrul Universității Tehnice „Gh. Asachi” din Iași.

PNL Iași va depune cel mai probabil astăzi, 17 august 2020, listele de candidaturi la Biroul Electoral Județean (BEJ) pentru alegerile din luna septembrie.

Lista PNL Iași pentru
Consiliul Județean Iași

1. Costel Alexe
2. Romeo Vatră
3. Liviu Bulgaru
4. Andrei Apreotesei
5. Sorin Năcuță
6. Georgiana Olaru
7. Eugen Ciobaniță
8. Sorin Trandafirescu
9. Sorin Afloarei
10. Daniel Sandru
11. Constantin Şerban
12. Maria Cabalău
13. Petru Avram
14. Marius Minea
15. Marius Dangă
16. Sorin Flutur
17. Magdalena Lupu
18. Constantin Fotea
19. Ovidiu Pricopie
20. Costel Dolachi
21. Vasile Cotiugă
22. Gabriel Pristăviță
23. Codrin Lupu
24. Raluca Vartic
25 Cătălin Nicoară
26. Constantin Nemțanu
27. Eugenia Lucaci
28. Alexandru Calance
29. Cătălin Timofciuc
30. Liviu Sarghie
31. Antonica Alexa
32. Laurențiu Halip
33. Andrei Riznic
34. Alexandru Macovei
35. Paul Munteanu
36. Ştefănel Lupu
37. Cristi Nistor
38. Cristinel Butnaru
39. Vasile Grivinca
40. Ionuț Doboş

Lista PNL Iași pentru
Consiliul Local Iași

1. Mihai Chirica
2. Liliana Pintilie
3. Eduard Boz
4. Daniel Juravle
5. Alin Andrieş
6. Bogdan Iliescu
7. Ciprian Bostan
8. Daniela Tăutu
9. Silviu Apostol
10. Călin Scripcaru
11. Tudor Dornean
12. Traian Ciubotaru
13. Marius Rîpanu
14. Sorin Trandafirescu
15. Mihai Dorin
16. Alexandru Ciochină
17. Gabriel Zisu
18. Theodor Pantilimonescu
19. Angela Rotaru
20. Cristinel Butnaru
21. Alexandru Cotofan
22. Daniel Bădărău
23. Oana Horhogea
24. Antonica Alexa
25. Răzvan Antohie
26. Laurențiu Halip
27. Elena Işan
28. Vasile Grivincă
29. Ioan Săvescu
30. Mihaela Moisi
31. Liviuța Cantea
32. Andreea Ostroschi
33. Ştefana Crasniuc
34. Doina Diaconescu

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *