Prima pagină » Actualitate » PNL a crescut numărul infectărilor cu COVID-19 în România! Acuze grave ale Partidului Social Democrat
PNL a crescut numărul infectărilor cu COVID-19 în România! Acuze grave ale Partidului Social Democrat

PNL a crescut numărul infectărilor cu COVID-19 în România! Acuze grave ale Partidului Social Democrat

18 iun. 2020, 09:26,
George Cristian în Actualitate

PNL a crescut numărul infectărilor cu COVID-19 în România. Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Social Democraţii lansează acuzaţii grave la adresa partidului aflat la Guvernare. Aceştia susţin faptul că de când a fost anunţată intenţia de a nu vota prelungirea stării de alertă în România, Partidul Naţional Liberal ar fi crescut ‘din buzunar’ cifrele infectărilor cu COVID-19 în România.

PNL a crescut numărul infectărilor cu COVID-19 în România: Cifrele oficiale ale pandemiei au ajuns o loterie

Conform postarii pe Facebook postata de Partidul Social Democrat, Guvernul României, prin PNL, a umflat cifrele oficiale ale pandemiei. Decizia de a face acest lucru a venit după ce mai multe partide au anunţat că nu vor vota prelungirea stării de alerte pe teritoriul României.

„De 10 zile, fix de când i-am anunțat că nu le mai votăm noua stare de alertă, datele oficiale despre COVID-19 și-au pierdut orice fărâmă de logică. Cifrele oficiale au devenit cifrele liberale despre pandemie!

Numărul testelor înregistrează variații uriașe de pe-o zi pe alta, iar rata infecțiilor scade sau crește în funcție mai degrabă de programarea ședințelor PSD. Cifrele oficiale ale pandemiei au ajuns o loterie, la fel cum se întâmplă, de exemplu, când Orban și Cîțu dau din burtă numere total contradictorii despre firmele ce au obținut credite la ÎMM Înveşt.” se arată în postare

PNL a crescut numărul infectărilor cu COVID-19 în România! PSD acuza nepotisme la Grupul de Comunicare Strategică

Conform Partidului Social Democrat, PNL l-a trimis preşedinte la Grupul de Comunicare Strategică tocmai pe consilierul premierului. PSD se întreabă ironic ce îl recomandă pe acesta să ajungă să ia decizii alături de specialiştii în epidemiologie şi sănătate publică? Obsesia liberalilor de a profita financiar şi politic de pandemie, au îmbolnăvit România de pandemita, conchid cei de la PSD în postarea publicată pe o reţea de socializare.

”Nu le mai putem crede raportările! Mai ales de când premierul l-a trimis în Grupul de Comunicare Strategică chiar pe #consilierul său personal de la #partid. Ce-l recomandă pe acesta pentru a ajunge alături de specialiștii în epidemiologie și sănătate publică? Răspunsul e simplu: doar pentru că datele ajunse la români să fie vămuite drastic. Întâi au redus frecvența raportărilor, apoi informațile despre cei decedați, asta fiindcă presa le demonta prea des calculele. Din obsesia liberalilor de a profita finaniar și politic de pandemie, au îmbolnăvit România de pandemită!”, se arată pe pagina de Facebook a PSD.  Din obsesia liberalilor de a profita finaniar și politic de pandemie, au îmbolnăvit România de pandemită!” au conchis social-democrații.”

În ultimele zile, pe teritoriul României s-a înregistrat o creştere suspecta a cazurilor de îmbolnăvire cu COVID-19. Tot mai mulţi romani se întreabă retoric de ce tocmai în această perioadă, în România, numărul pacienţilor infectaţi cu COVID-19 a crescut brusc. Totuşi, aceste cifre nu au crescut după momentele cheie de relaxare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *