Prima pagină » Local » PMP Iași prezintă cea mai bună echipă pentru judeţ şi municipiu la alegerile locale 2020. Deputatul Petru Movilă a fost propus ministru al Dezvoltării în viitorul Guvern – Video, Galerie Foto

PMP Iași prezintă cea mai bună echipă pentru judeţ şi municipiu la alegerile locale 2020. Deputatul Petru Movilă a fost propus ministru al Dezvoltării în viitorul Guvern – Video, Galerie Foto

04 sept. 2020, 10:23,
George Cristian, în Local

PMP Iași îşi prezintă cea mai bună echipă pentru judeţ şi pentru municipiu la alegerile locale 2020. Deputatul Petru Movilă, împreună cu PMP Iaşi va prezenta echipă cu care partidul a intrat în lupta electorală.

PMP Iași prezintă cea mai bună echipă pentru judeţ şi municipiu la alegerile locale 2020

Vineri, 4 septembrie 2020 PMP Iași și-a prezentat candidaţii la primăriile din judeţul Iaşi. Alături de Eugen Tomac, preşedintele PMP, Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, deputatul Petru Movilă îşi prezintă candidaţii.

Petru Movilă, candidatul PMP pentru şefia Consiliului Judeţean Iaşi

Deputatul PMP Petru Movilă va candida pentru şefia Consiliului Judeţean Iaşi. Cunoscut pentru faptul că a iniţiat câteva proiecte de o importanţă deosebită pentru judeţul Iaşi, deputatul a decis să ducă bunele practici din Parlament în judeţ.

Petru Movilă a fost cel care, alături de Raed Arafat a pus bazele SMURD Iaşi, este cel mai activ deputat din Iaşi, a făcut Legea Autostrăzii A8, lege în premieră în România, a pus bazele înfiinţării IRO etc.

Petru Movilă va fi ministrul Dezvoltării în viitorul Guvern

Într-o declaraţie de presa din timpul lansării candidaţilor PMP Iaşi, europarlamentarul şi preşedintele PMP a declarat că Petru Movilă este cel mai activ deputat pe care Iaşul l-a văzut vreodată. Acesta susţine că PMP va face tot ce îi stă în putinţă pentru că deputatul ieşean să devină ministrul Dezvoltării:

  • 624 de legi propuse
  • 73 sunt acte normative oficiale

Cel mai harnic deputat pe care l-a avut Iaşul vreodată. A trebuit să vină Movilă de la Iaşi să propună o lege în Parlament! Această lege obliga statul să treacă de la lozinci la fapte. Nu exista parlamentar mai loial și mai dedicat Iaşului decât Movilă! Stă toată ziua la ministere, discuții, caută soluții! De asta are nevoie Iaşul pentru a se dezvolta! Locurile de muncă nu se creează cu poveşti! Dacă Movila ajunge președinte al CJ, Iaşul se schimbă în 2 ani! Am lucra cot la cot să aducem bani europeni! Noi ne vom bate ca în viitorul Guvern să fie ministrul Dezvoltării!” a menţionat europarlamentarul Eugen Tomac.

La Primăria Iaşului va candidat prof. univ. dr. Dorina-Nicolina Isopescu, decanul Facultăţii de Construcţii

Pentru Primăria Municipiului Iaşi va candida prof. univ. dr. Dorina-Nicolina Isopescu. Cu o carieră ireproşabilă, profesorul universitar a decis să se implice cât mai mult în probeleme ieşenilor. Astfel, Dorina Nicolina Isopescu a decis să candideze din partea PMP la Primăria Municipiului Iași.

În municipiul Pașcani, PMP îl are pe Sorin Olariu

În municipiul Paşcani, PMP îl are candidat pe Sorin Olariu. Om de afaceri, fără legături cu statul, Sorin Olariu a decis să se implice şi în problemele păşcănenilor. Actual consilier local din partea PMP, Sorin Olariu a lansat numeroase proiecte pentru comunitate. Într-o acţiune de ecologizare, consilierul PMP a igenizat întreg stadionul de rugby din Paşcani. Totuşi, lista proiectelor avute de Olariu este una lungă.

În Târgu Frumos, PMP îl are candidat pe Ali Ghneim

Cunoscutul doctor, Ali Ghneim a decis să candideze la Târgu Frumos la cea mai importantă funcţie din localitate. Cu o carieră medicală ireproşabila în spate, Ali Gheneim considera că este momentul ca localitatea să ajungă pe mâinile unui medic care poate transpune grija către pacienţi în grija pentru locuitorii oraşului.

La Hârlău, viceprimarul Radu Sârbu candidează pentru PMP

Profesorul, actual viceprimar, Radu Sârbu, este candidatul PMP pentru primăria oraşului Hârlău. Deja cunoscut şi extrem de apreciat în comunitatea din care face parte, Radu Sârbu are mari şanse să câştige primăria unuia dintre cele mai importante oraşe din Iași. În altă ordine de idei, listele PMP Iași pentru Consiliul Local respectiv Consiliul Judeţean Iaşi sunt unele în care se află oameni implicaţi în problemele comunităţii pentru care candidează.

Eugen Tomac a prezentat principalele proiecte politice ale PMP

Principalele proiecte politice ale PMP au fost prezentate, vineri, 4 septembrie 2020 în cadrul lansării candidaţilor pentru localităţile din Iaşi. Eugen Tomac a vorbit despre principalele proiecte politice ale PMP de la nivel naţional, dar şi la nivel local. Conform acestuia, formaţiunea pe care o conduce a fost singura care a dorit să treacă la alegerile locale din 2 tururi. În altă ordine de idei, PMP prin vocea liderilor formaţiunii politice va lupta în continuare pentru reducerea numărului de parlamentari din Parlamentul României, dar şi pentru că referendumul pe această temă să fie validat. Detalii aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *