Prima pagină » Actualitate » PMP a convocat Congres de urgență, după demisia lui Eugen Tomac

PMP a convocat Congres de urgență, după demisia lui Eugen Tomac

17 dec. 2020, 15:02,
Cristian ZAVASTIN în Actualitate

PMP a convocat Congres de urgență, după demisia lui Eugen Tomac. Eugen Tomac a demisionat de la conducerea formațiunii, iar în 6-7 martie va avea loc Congresul PMP în cadrul căruia se va alege o nouă conducere și direcția în care se va îndrepta partidul.

„Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară, întrunit miercuri, 16 decembrie 2020, a hotărât organizarea Congresului PMP în perioada 6-7 martie 2021, pentru alegerea unei noi conduceri naționale și stabilirea direcției politice pe care partidul o va asuma în continuare.

Partidul Mișcarea Populară, prin cei peste 2000 de consilieri locali, peste 70 de consilieri județeni și consilieri generali ai Capitalei și 49 de primari, continuă activitatea sa în administrația publică locală și promovează proiectele anunțate pentru dezvoltarea comunităților, fiind al treilea partid la nivel național ca număr de aleși locali“, se arat[ ]n comunicatul PMP.

„Rămânem loiali și consecvenți promovând marile proiecte pentru care am luptat politic“

Marius Pașcan, președinte interimar PMP, le-a transmis un mesaj simpatizanților și membrilor PMP.

„Suntem un partid autentic de dreapta și rămânem atașați valorilor creștin – democrate, asumărilor conservatoare, tradiționaliste. Rămânem loiali și consecvenți promovând marile proiecte pentru care am luptat politic în ultimii ani.

Le mulțumim tuturor celor care au votat Partidul Mișcarea Populară la alegerile din acest an, le mulțumim tuturor celor care s-au solidarizat cu PMP în această perioadă și îi asigurăm că vom face tot posibilul pentru ca împreună să consolidăm și să reclădim proiectul PMP. Luptăm pentru România!”, precizează Marius Pașcan, președinte interimar PMP.

Eugen Tomac, după demisie: „Să rămânem uniți și să găsim cele mai bune soluții”

Eugen Tomac, fostul lider al Partidului Mișcarea Populară, a declarat că va rămâne alături de formațiunea politică pe care a condus-o. Acesta a afirmat că o va susține cu toată forța și în care are în continuare încredere. Acesta le-a transmis un mesaj colegilor săi prin care îi îndeamnă să fie uniți în ciuda momentelor dificile pe care le traversează și să încerce să găsească cele mai bune soluții pentru a-și continua drumul.

„Vă mulțumesc tuturor! Acum 7 ani am pus bazele Partidului Mișcarea Populară, clipă din care am muncit zi de zi pentru a da viață și a dezvolta acest proiect. Am crezut întotdeauna că România are nevoie de o forță politică de dreapta autentică, creștin-democrată, serioasă și trainică. Am învățat multe în acești ani, am trăit experiențe politice inedite, am cunoscut oameni extraordinari alături de care am construit acest partid. Am trecut prin bătălii politice grele și am obținut rezultate bune de fiecare dată. Din păcate, la aceste alegeri nu am reușit să ne atingem obiectivul”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Eugen Tomac a vorbit și despre decizia de a demisiona din funcția de conducerea pe care o deținea în Partidul Mișcarea Populară. Acesta a menționat că își asumă rezultatul alegerilor parlamentare care au avut loc pe 6 decembrie 2020.

„Rămân însă alături de partidul nostru, în care cred în continuare și pe care îl voi susține cu toată forța. Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată, a fost o onoare imensă pentru mine să fiu președinte al PMP. Vă îndemn ca în aceste clipe dificile să rămânem uniți și să găsim cele mai bune soluții pentru a ne continua drumul început”, încheie Eugen Tomac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`