Prima pagină » Local » Plop, „prințul” prostituatelor, care a vrut să-și execute rivalul, își dorește să fie eliberat. Iată ce au decis anchetatorii – FOTO/VIDEO

Plop, „prințul” prostituatelor, care a vrut să-și execute rivalul, își dorește să fie eliberat. Iată ce au decis anchetatorii – FOTO/VIDEO

13 oct. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Local

Alin Alexandru Plop, cunoscut drept „prințul” prostituatelor, își dorește să fie eliberat după ce a vrut să își execute rivalul, împușcându-l în gât, în plină stradă, cu o armă de foc. Iată ce au decis anchetatorii în cazul său

Alin Alexandru Plop, un tânăr în vârstă de 30 de ani, a îngrozit tot orașul după ce a constituit o scenă care părea a fi desprinsă din filmele cu mafioți. El poza ca „prinț”, pentru că se fotografia în locuri luxoase, dar se pare că era „pește”. Acum încearcă cu orice preț să fie eliberat de după gratii, încercând să obțină o aprobare pentru înlocuirea măsurii arestării preventive în cea a arestului la domiciliu.

Plop, „prințul” prostituatelor, își dorește să fie eliberat

Anchetatorii ieșeni au respins cererea de înlocuire formulată de Plop, menținând măsura arestării preventive.

,,În baza art. 242 alin. 2 Cod proc. pen. raportat la art. 362 alin. 1 Cod proc. pen., respinge ca neîntemeiată cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu formulată de către inculpatul PLOP ALIN ALEXANDRU, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, prev. de art. 32 alin. 1 Cod penal raportat la art. 188 alin. 1 Cod penal, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, prev. de art. 342 alin. 1 Cod penal, şi uz de armă fără drept, prev. de art. 343 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 38 alin. 2 Cod penal”, au transmis anchetatorii.

Alin Alexandru Plop a vrut să își omoare rivalul, iar acum încearcă cu orice preț să ajungă acasă

Alin Alexandru Plop a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept. Probele de la dosar nu sunt deloc „subțiri” și încercările sale de a ajunge înapoi acasă par a fi în zadar.

Vă reamintim că, în data de 1 februarie 2023, Alin Alexandru Plop l-a împușcat din mașină pe rivalul său, Marius Angheluță, în vârstă de 40 de ani, în apropierea locuinței sale din cartierul Alexandru cel Bun. După scena macabră, făptașul a fugit de la locul faptei, dar pistolul a fost găsit imediat în zona Rediu. Potrivit surselor reporterilor BZI, Alin Alexandru Plop a avut un conflict intens cu persoana vătămată.

Totul ar fi început pe fondul „afacerilor” pe care ei le-ar fi făcut la un moment dat împreună, apoi separat. La momentul incidentului, Marius Angheluță a fost transportat către Unitatea de Primire Urgențe (UPU) Iași cu mașina personală a unui prieten și a primit îngrijiri medicale de specialitate, reușind, astfel, să fie stabilizat în cel mai scurt timp.

Iată că Alin Alexandru Plop își dorește să fie eliberat după ce a fost la un pas de a își executa rivalul, dar judecătorii consideră că sunt neîntemeiate cererile sale.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *