Prima pagină » Razboi în Ucraina » Planul secret al lui Vladimir Putin în Ucraina, dezvăluit de liderul cecen Ramzan Kadîrov

Planul secret al lui Vladimir Putin în Ucraina, dezvăluit de liderul cecen Ramzan Kadîrov

12 apr. 2022, 10:33,
în Razboi în Ucraina

Recent, liderul cecen Ramzan Kadîrov a dezvăluit ceea ce pare a fi planul secret al lui Vladimir Putin în Ucraina, după ce forțele ruse s-au retras din zona Kievului. Astfel, ideea de a cuceri capitala nu a fost abandonată, ci armata rusă se concetrează acum mai mult pe regiunile Donețk și Lugansk. Totuși, nu se știe cât adevăr există în spusele lui Kadîrov, care s-a remarcat în ultimul timp prin mai multe gafe și erori militare.

Ramzan Kadîrov, liderul republicii cecene din cadrul Rusiei, cel care s-a remarcat prin mai multe gafe și erori militare în ultimele săptămâni din războiul purtat de Rusia în Ucraina, face noi declarații halucinante. Reamintim că recent acesta a fost înaintat la gradul de general în armata Rusiei.

Care ar fi planul secret al lui Vladimir Putin în Ucraina

Liderul cecen spune că ar fi primit un ordin direct de la Vladimir Putin să cucerească în primul rând regiunile Donețk și Lugansk și după aceea capitala Kiev și toate celelalte orașe din Ucraina. Într-o înregistrare video publicată pe Telegram, Kadîrov dezvăluie planurile militare care i-ar fi fost comunicate direct de liderul de la Kremlin.

Va avea loc o ofensivă… nu numai asupra Mariupol, ci și asupra altor locuri, orașe și sate”, a declarat Kadîrov, prezentând hărțile de atac.

Ramzan #Kadyrov says he received an order from #Putin to conquer first of all the regions of #Donetsk and #Luhansk and after that #Kyiv and all the other cities. pic.twitter.com/EbH2YxkwaX

Cu toate acestea, până acum, Kadîrov a anunțat de zeci de ori pe Telegram că a cucerit orașul Mariupol, însă niciodată acest fapt nu s-a dovedit a fi real.

Lugansk și Donețk, le vom elibera complet, în primul rând… și apoi vom cuceri Kievul și toate celelalte orașe. Vă asigur: nu se va face niciun pas înapoi”, a spus liderul cecen cu privire la faptul că Putin nu renunță la Kiev.

Luptătorii ceceni se fac de râs pe internet

În ultima gafă viralizată pe internet, soldații ceceni ai lui Kadîrov au filmat un videoclip în care se presupune că interogau un prizonier de război, care „a recunoscut că a luptat împotriva civililor”. Cu toate acestea, respectivul războinic ucrainean s-a dovedit a fi un om fără adăpost, răpit și obligat să apară în filmare de militanții liderului cecen Ramzan Kadîrov, a scris presa ucraineană.

În imaginile postate pe rețelele sociale, „prizonierul de război” le spune militanților ceceni unde sunt situate pozițiile militare ucrainene în oraș. Bărbatul afirmă că trupele din Mariupol sunt susținute de „mercenarii străini”. Un oficial ucrainean din Mariupol a reacționat imediat, spunând că bărbatul respectiv nu este militar, ci o persoană fără adăpost.

Acest om, care a fost răpit de invadatori, este o persoană fără adăpost ce venea să mănânce la centrul nostru de sprijin în fiecare zi.”

În altă ordine de idei, ținând cont de reputația lui Kadîrov, nu se poate ști cât de adevărat ar fi planul secret al lui Vladimir Putin în Ucraina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *