Prima pagină » Actualitate » Planul Roșu de Intervenție la Suceava! Accident în care au fost implicate 12 persoane
Planul Roșu de Intervenție la Suceava! Accident în care au fost implicate 12 persoane

Planul Roșu de Intervenție la Suceava! Accident în care au fost implicate 12 persoane

05 aug. 2024, 18:29,
în Actualitate

Trei autoturisme s-au ciocnit, luni seară, în localitatea Cumpărătura, judeţul Suceava, în total în accident fiind implicate 12 persoane, între care şase copii. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie.

Accidentul rutier s-a produs între trei autoturisme, în localitatea Cumpărătura.

„Sunt implicate 12 persoane, vorbim despre 6 adulţi şi 6 minori. Pentru o optimă gestionare a situaţiei, la nivelul judeţului Suceava s-a activat Planul Roşu de Intervenţie”, a transmis ISU Suceava.

Astfel, echipajele operative intervin cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare, două ambulanţe SMURD, o ATPVM (autospecială de transport personal şi victime multiple) şi 4 echipaje SAJ.

Potrivit sursei citate, toate persoanele implicate sunt conştiente, scrie News.ro

Accident grav de muncă, în timpul unor lucrări la un pod

Un alt accident grav a avut loc în timpul unor lucrări de asfaltare la un pod, în județul Prahova. Un bărbat a fost preluat de elicopterul SMURD.

Un bărbat de aproximativ 55 de ani a fost rănit pe 5 august într-un accident de muncă grav, în timpul unor lucrări de asfaltare a unui pod aflat în zona localităţii prahovene Cioceni.

Victima a fost preluată cu elicopterul SMURD.Pacientul are picioarele şi bazinul strivite de un cilindru, accidentul având loc pe şantier, precizează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, transmite Agerpres.

„Din informaţiile primite de la faţa locului, accidentul de muncă s-a produs în zona localităţii Cioceni, unde se executau lucrări de asfaltare la nivelul unui pod (pe DN 1B). Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 55 ani, aflat în stare de conştienţă la momentul preluării de către elicopterul SMURD”, mai arată sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *