Prima pagină » Actualitate » Planul roşu de intervenţie a fost activat! Accident rutier cu 40 de maşini implicate pe Autostrada Soarelui – GALERIE FOTO

Planul roşu de intervenţie a fost activat! Accident rutier cu 40 de maşini implicate pe Autostrada Soarelui – GALERIE FOTO

16 iul. 2021, 09:15,
BZI.ro, în Actualitate

În aceste momente, accidentul rutier de pe Autostrada Soarelui a activat Planul Roşu de Intervenţie. Altfel spus, în carambolul de la kilometrul 183 au fost implicate 40 de autoturisme. Vorbim despre 17 persoane rănite şi zeci de echipaje care au intervenit la faţa locului.

 

Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea a declarat faptul că a fost activat planul roșu de intervenție și la fața locului au ajuns zeci de echipaje ISU și SAJ.

 

Planul roșu de intervenție a fost activat după un carambol cu 40 de mașini s-a produs pe Autostrada Soarelui

În această dimineață, autoritățile au activat planul roșu de intervenție pentru că în carambolul de pe Autostrada Soarelui au fost implicate 40 de mașini. Sunt 17 persoane rănite care au fost preluate, pentru evaluare, de către specialiști. În direct la antena 3, Raed Arafat a vorbit despre impact și a declarat că la fața locului au intervenit echipaje de pe raza a mai multor județe din apropriere:

„Între km 172 și 183 sunt peste 40 de mașini accidentate în trei puncte. Până acum 17 persoane preluate medical, și o parte transportate la spital. Au fost mobilizate echipe din mai multe județe. La acest moment elicopterul Galați urmează să aterizeze sau este pe drum, oricum a decolat.”, a precizat Raed Arafat, la Antena 3.

Sunt alocate echipaje de la ISU CT, ISU BIF, ISU ÎL şi ISU CL.

ISU BIF
1 PMA 2
1 DESC
1 ASPISI
1 PCM MARE
10 SMURD B2
2 UTIM
1 ATPVM

ISU CT
4 ASAS
2 ATPVM
2 DESC GREA
7 SMURD B
1 SMURD C
12 AMBULANTE B SAJ
1 AMBULANTA C SAJ

ISU CL
1 DESC
4 AMB B SAJ
1 ATPVM

ISU ÎL
1 DESC UŞOARĂ
1 DESC GREA
1 SMURD B2
1 ATPVM
1 ASASD

Accidentul s-a produs pe sensul București- Constanța, în zona localității Medgidia, iar traficul este blocat în sensul spre litoral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *