Prima pagină » Coronavirus » Planta miraculoasă care poate vindeca rapid infecția cu coronavirus

Planta miraculoasă care poate vindeca rapid infecția cu coronavirus

28 oct. 2020, 07:45,
în Coronavirus

Planta miraculoasă care poate vindeca rapid infecția cu coronavirus. Oamenii de știință din China au descoperit efectele miraculoase pentru tratarea coronavirusului ale caprifoiului. Această plantă este cunoscută de români drept Mâna Maicii Domnului. Se crede că aceasta ar putea vindeca pacienții infectați cu SARS-CoV-2. MIR2911, o moleculă care se regăsește în această plantă, ar înhiba multiplicarea coronavirusului. În felul acesta conduce la o vindecare mai rapidă a persoanelor deja infectate.

Cercetătorii de la Universitatea Nenjing dar și medicii din același oraș consideră că moleculele de MIR2911, care fac parte din clasa microRNA (nucleotide ARN necodate), ar ataca genele de SARS-CoV-2 și pot accelera procesul de insănătoșire. Decoctul din „Mâna Maicii Domnului” ar avea efecte miraculoase și asupra mai multor tipuri de virusuri gripale cum ar fi cele de tip A (gripa porcină- H1N1, girpa aviară- H5N1, H7N9).

Planta miraculoasă crește și la noi

Oamenii de știință au descoperit că persoanele care au fost tratate cu decoct de caprifoi s-au vindecat în numai patru zile în comparație cu cei care au luat medicamente specifice și s-au însănătoșit în douăsprezece zile. Chen-Yu Zhang, omul de știință care a condus cercetarea, a vorbit despre rezultatele studiului.

”Scopul acestui studiu este de a demonstra că MIR2911 din decoctul cu caprifoi inhibă suficient replicarea SARS-CoV-2. Pe de altă parte, în studiul intitulat «Scăderea absorbției HD-MIR2911 la subiecții umani cu polimorfismul SIDT1 nu reușește să inhibe replicarea SARS-CoV-2», am arătat că MIR2911 sintetic, celular-exosomal MIR2911 și sero-exosomal MIR2911, a inhibat direct proteina SARS-CoV-2 și replicarea acesteia. Prin urmare, propunem medicilor și oamenilor de știință din întreaga lume să efectueze teste clinice cu MIR2911 din decoctul de caprifoi pentru a ajuta la tratarea infecției cu SARS-CoV-2”, a declarat Chen-Yu Zhang.

Iată ce efecte terapeutice are caprifoiul

Florile de „Mana Maicii Domnului” sunt bogate în acid salicilic. Acesta este un compus asemănător aspirinei. Acesta are efecte benefice în tratarea diferitelor afecțiuni cum ar fi gripa, răcesala, febra, infecțiile, durerile de gât, menstruale și reumatice. Această plantă conține mucilagiu, glucozidă, acid salicilic, enzime (invertin). De asemenea, în compoziția acestora se regăsesc și substanțe ca quercitină (antioxidant puternic), magneziu, calciu, potasiu, uleiuri esențiale, vitamina C.

Scădere mare a numărului de persoane infectate în România!

Până pe 10 august pe teritoriul României, au fost confirmate 62.547 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).
30.311 pacienți au fost declarați vindecați și 6.497 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 779 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până ieri 2729 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. În intervalul 09.08.2020 (10:00) – 10.08.2020 (10:00) au fost înregistrate 29 de decese (18 bărbați și 11 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Brăila, Buzău, Dâmbovița, Galați, Gorj, Hunedoara, Prahova, Sibiu, Suceava, Timiș, Vâlcea, Vaslui și Municipiul București.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 20-29 de ani, 1 la categoria 30-39 de ani, 1 deces la categoria de vârstă 40-49 ani, 2 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 9 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 9 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 6 decese la categoria de peste 80 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *