Prima pagină » Magazin » Planeta care iti guverneaza zodia. Ce inseamna pentru tine?
Planeta care iti guverneaza zodia. Ce inseamna pentru tine?

Planeta care iti guverneaza zodia. Ce inseamna pentru tine?

12 oct. 2012, 12:18,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:319910;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Fiecare zodie este guvernata de una sau in unele cazuri de doua planete, care ii imprumuta din caracteristicile sale. Astrul care iti ghideaza viata este cel care iti defineste personalitatea, dorintele, nevoile, dar si norocul si modul in care iti manifesti dragostea.
Descopera care este planeta zodiei tale si ce semnifica:

Marte – Berbec si Scorpion
Marte guverneaza zodiile Berbec si Scorpion, si casele I-a si a VIII-a. „Planeta rosie”, asa cum este numita de astronomi, reprezinta energia folosita pentru a ne afirma, de a lupta pentru ceea ce dorim sa realizam si a lua decizii. Cuvantul care defineste Marte este „actiunea”. Este motorul abilitatii de a face fata provocarilor, de a lua initiativa, de a folosi forta si de a face efort, de a rezista defensiv sau ofensiv. Ne indeamna sa fim competenti – sa folosim sansa. Indrazneala, curajul, si conduita sunt legate de Marte. Reprezinta insasi vointa si expresia propriului ego. Marte poate exprima de asemenea furia, frustrarea si mania, deci este primitiv si inspira energie instinctiva. Ne indeamna sa fim indrazneti in tot ceea ce facem, dar nu are prea mult de-a face cu tactul si diplomatia.

Venus – Taur si Balanta
Venus guverneaza zodiile Taur si Balanta, dar si casele a II-a si a VII-a. „Luceafarul”, asa cum este cunoscuta in popor, reprezinta placerea, bucuria relatiilor, dragostea si grija fata de altul. Ne ajuta sa decidem ceea ce este important pentru binele si fericirea noastra si a celor apropiati, dar si ceea ce este irelevant. Ne da indemnul de a cauta companie si dragoste, de a ne simti bine in pielea noastra, deci are legatura cu respectul de sine. Venus este dorinta din subconstient de a ne unii cu altii, si este vointz noastra de a coopera. Ne ajuta sa ne bucuram de viata si ne aduce placeri – estetice si fizice.

Mercur – Gemeni si Fecioara
Mercur guverneaza zodiile Gemeni si Fecioara si casele a III-a si a VI-a. Reprezinta gandirea, invatatul si capacitatile de comunicare. Imparte capacitatea de a rationa, a imagina si identificarea mentala cu lumea. Reprezinta abilitatea noastra de a teoretiza, in cazul gemenilor, cat si cea de a pune in practica, in cazul fecioarei. Conduce mutatiile psihice, invatarea de abilitati, dexteritate mentala si fizica. Aceasta planeta reprezinta dorinta de a folosi abilitatile verbale, mentale si de negociere pentru a ne exprima. Guverneaza toate formele de comunicare. Principul planetei este „schimbul” – de idei, informatii, valori etc.

Luna – Rac
Luna guverneaza zodia Rac si casa a IV-a. „Astrul noptii” exprima instinctele noastre, reactiile obisnuite, reactiile emotionale si subconstientul. Luna exprima nevoia de siguranta si securitate in relatii. Luna reprezinta partea reflexiva a personalitatii, care conduce la dezvoltare si la abilitatea de adaptare psihologica la schimbari. Reprezinta natura copilaroasa din noi atunci cand suntem vulnerabili si depindem de altii din punct de vedere al sigurantei, al caldurii si al hranei. Toanele, bune si rele, sunt toate parte a dinamicii induse de Luna.

Soare – Leu
Soarele guverneaza zodia Leu si casa a V-a. Exprima identitatea personala si personalitatea. Reprezinta realitatea sinelui, esenta verbului a fi si vitalitatea vietii. Simbolizeaza expresia vietii, felul cum ne prezentam in lume. Ne ajuta sa ne exprimam intr-un mod individual si personal. Prin intermediul Soarelui ne personalizam experientele, pentru ca avem un sens al constiintei de sine. Acesta determina ce este mai important in fiecare dintre noi.

Jupiter – Sagetator si Pesti
Jupiter guverneaza zodia Sagetator si casa a IX-a. „Marele benefic”, cum i se mai spune in astrologie, este vazut ca energia folosita pentru dezvoltare, crestere si explorare. Reprezinta o modalitate de a provoca regulile existente in societate si abilitatea de a stabili propriile limite etice, morale si legale si de a dobandi un nivel mai inalt de intelepciune, educatie, putere si experienta. Jupiter ne face capabili de a ne dezvolta dincolo de granitele stabilite de norme familiare sau sociale.

Saturn – Capricorn
Saturn guverneaza zodia Capricorn si casa a X-a. Numita si „Marele Invatator”, aceasta planeta reprezinta energia comprimata a disciplinei, limitarii si structurii. Ne imputerniceste in aplicarea unor obiceiuri si ne ofera dorinta si abilitatea de a deveni maturi prin trairea vietii in conformitate cu anumite reguli si paradigme. Este legata de familie si de sentimentul de securitate si traditie. Saturn are si o influenta negativa, ca toate planetele de altfel, deoarece in dorinta de a stabili standarde in functie de timp si ierarhii, ne poate face rezistenti la schimbari si inhibati. Ambitiile si scopurile care sunt stabilite prin Saturn sunt de obicei accesibile dar cer o munca grea, inceata si de multe ori laborioasa, marcata de rutina si standarde. Influentele lui Saturn pot induce pesimism.

Uranus – Varsator
Uranus guverneaza zodia Varsator si casa a XI-a. Aceasta planeta ofera imboldul de a schimba lucrurile radical – cateodata chiar intr-un mod violent. Exprima vointa si dorinta de a zdruncina normelor societatii pentru a face locul altora mai bune. Ca o planeta externa, orbita acestei planete sta in fiecare semn zodiacal aproximativ 7 ani, asa ca multi oameni nascuti in acei sapte ani au aceasta planeta in acelasi semn. Ne conduce in cautarea altor semeni unici si este modelul pe care noi il consideram perfect prin provocarea si desavarsirea din prezent, spre idei futuriste. Reprezinta latura progresista, inventiva si nesubordonata.

Neptun – Pesti
Neptun guverneaza zodia Pesti si casa a XII-a. Reprezinta partea evaziva a naturii umane. Este un simbol pentru ceea ce este intangibil, romantic, magic si mistic, altruist si indragostit neconditionat, dar poate fi si exprimarea sentimentului de victima, trairea intr-o lume a fantasticului, evitand realitatea. Este interpretat ca visator, amagitor si imaginativ. Ne da capacitatea de a juca, de a crea iluzii, de a-si exprima energia prin muzica, arta, spiritualitate si imaginatie. Conduce spre tendinte de evadare, comportament patimas si hipersensibilitate emotionala.

Pluto – Scorpion
Pluto guverneaza planeta Scorpionului, alaturi de Marte. Este motorul transformarii, al schimbarii totale si intelegerea celor mai adanci, intunecate parti ale sinelui. Ne indeamna sa fim distructivi, dar si de a aduce o reforma pozitiva si schimbari definitive. Ne conecteaza cu cea mai adanca subconstienta parte a personalitatii si pe taramurile subconstientului colectiv.
sursa: unica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *