Prima pagină » Titlurile zilei » Plan diabolic pus la cale de soția unui ieșean: și-ar fi pus fetița de 8 ani să spună că tatăl ei a violat-o! Totul pentru a putea pleca liniștită din țară! (Exclusiv)
Plan diabolic pus la cale de soția unui ieșean: și-ar fi pus fetița de 8 ani să spună că tatăl ei a violat-o! Totul pentru a putea pleca liniștită din țară! (Exclusiv)

Plan diabolic pus la cale de soția unui ieșean: și-ar fi pus fetița de 8 ani să spună că tatăl ei a violat-o! Totul pentru a putea pleca liniștită din țară! (Exclusiv)

07 aug. 2020, 02:00,
Sorin Pavelescu, în Titlurile zilei

Plan diabolic pus la cale de soția unui ieșean: și-a pus fetița de 8 ani să spună că tatăl ei a violat-o! Totul pentru a putea pleca liniștită din țară! Un părinte judecat pentru că ar fi încercat să își violeze fiica a scăpat deocamdată de acuzații! Judecătorii l-au achitat pe bărbat, dar procurorii nu au acceptat decizia și au contestat-o, deși s-a descoperit că fetița ar fi vrut să își pedepsească propriul tată, deoarece este sever cu ea

Plan diabolic pus la cale de soția unui ieșean: și-a pus fetița de 8 ani să spună că tatăl ei a violat-o! Totul pentru a putea pleca liniștită din țară! Judecătorii au dispus achitarea unui bărbat acuzat de tentativă de viol! Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani au dispus recent achitarea lui Dumitru A.

„Instanța îl achită pe inculpatul Dumitru A. privind săvârșirea infracțiunii de tentativă la viol, pe motiv că nu există probe că persoana a comis infracțiunea. Respinge ca neîntemeiată acțiunea civilă formulata de directorul DGASPC Iași, în calitate de reprezentant legal pentru partea civilă minoră A.M.A.”, au afirmat judecătorii pășcăneni.

Totuși, sentința nu este definitivă, aceasta fiind deja contestată de procurori.

Caz de tentativă de viol: tatăl, acuzat de cumnată că ar fi încercat să își violeze fiica în vârstă de 8 ani

În urma unui plan diabolic, procesul ieșeanului a început pe 25 ianuarie 2019. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani au dispus trimiterea în judecată a lui Dumitru A., sub acuzația de tentativă de viol. Întreg scandalul a izbucnit pe 16 iulie 2017, când o cumnată a ieșeanului a făcut plângere la Poliție. Femeia a susținut în fața polițiștilor din Târgu Frumos că, în urmă cu aproximativ o lună, bărbatul ar fi încercat să își violeze fiica, în vârstă de 8 ani.

La rândul ei, fetița din comuna Strunga ar fi susținut în fața anchetatorilor același lucru, și anume că tatăl ei ar fi încercat să întrețină un raport sexual normal cu ea. Când au mers inițial la locuința respectivă, polițiștii au susținut că nu au putut sta de vorbă cu cei doi părinți, deoarece s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Un plan diabolic pentru a-l îndepărta pe tată de copii!

După ce au demarat ancheta, oamenii legii au fost nevoiți să discearnă între plângerea formulată de cumnata bărbatului, spusele presupusei victime, fetița de 8 ani, și afirmațiile bărbatului, care și-a susținut nevinovăția. La un moment dat, anchetatorii i-au dus pe cei doi părinți la detectorul de minciuni (testul poligraf). Problema a constat în faptul că ambii părinți au dat semne că nu spun adevărul.

„În acest caz a existat un dubiu de la început că ar fi fost comisă fapta de către clientul meu, pentru că, în cauze de acest gen, de obicei este cuvântul părții vătămate împotriva cuvântului suspectului. Aici a fost implicată și mama fetei, care a spus că totul a fost o înscenare, pentru că ea ar fi dorit ca, împreună cu sora ei (cumnata bărbatului), să plece la muncă în străinătate, în Croația sau Cehia”, a declarat ieri avocata Angelica Maftei, cea care l-a reprezentat în instanță pe Dumitru A.

„Mama a recunoscut că a pus la cale planul împreună cu sora ei!”

Avocata bărbatului a mai susținut că mama fetiței a recunoscut că plângerea la Poliție făcea parte dintr-un plan pus la cale de ea și sora ei.

„Mama a motivat înscenarea prin faptul că nu a vrut să lase copiii – e vorba de 2-3 copii, din câte țin minte – cu tatăl. Ei aveau niște probleme în familie în acea perioadă. Doamna nu voia să lase copiii în grija tatălui, ci în grija statului. Probabil că domnul nici nu era de acord cu plecarea soției în străinătate… Și, atunci, împreună cu sora ei, s-au înțeles să îl acuze pe tată că ar fi încercat să o molesteze pe fiica în vârstă de 8 ani. Când a fost interogată la Poliție, la Parchet și la instanță, mama fetei și-a susținut acest punct de vedere. În plus, a fost efectuată o expertiză psihiatrică în ceea ce o privește pe minoră, din care ar rezulta că are puternice tendințe mitomanice (minte)”, a adăugat avocata Angelica Maftei.

Aceasta a adăugat că, într-un final, până și presupusa victimă, fetița de 8 ani, ar fi recunoscut că a mințit, pentru a-și pedepsi propriul tată.

„Fetița a susținut chiar că ar fi încercat să își pedepsească tatăl, susținând că ar fi fost abuzată, pentru că domnul respectiv s-ar fi purtat violent cu ea în momentele în care consuma băuturi alcoolice”, a subliniat avocata Angelica Maftei.

Aceasta a mai spus că, între timp, părinții s-au împăcat și că procurorii au mers pe prima idee, în momentul trimiterii în judecată a ieșeanului. La această decizie a contribuit și faptul că testele poligraf au fost neconcludente în cazul celor 2 părinți. Acum rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare în acest caz, ce vizează un plan diabolic pus la cale de o femeie, pentru a putea pleca liniștită din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *