Prima pagină » International » Pink își amână următoarele concerte din cauza unui motiv misterios: „Trimit tuturor scuzele mele sincere”

Pink își amână următoarele concerte din cauza unui motiv misterios: „Trimit tuturor scuzele mele sincere”

21 oct. 2024, 17:00,
Simona Ciobanu în International

Pink a anunțat că următoarele patru concerte din turneul său „Summer Carnival” au fost amânate. Cântăreața hitului „Raise Your Glass” a făcut anunțul sâmbătă dimineață pe Instagram, explicând că motivele sunt „independente de voința ei”.

„Trebuie să amânăm spectacolele din Lincoln, Sioux Falls, Milwaukee și Des Moines,” a spus ea în declarația sa. „Sunt foarte dezamăgită, dar lucrăm la reprogramarea acestor concerte cât mai curând posibil. Biletele rămân valabile.”

Pink își amână următoarele concerte

Pink a adăugat că mai multe detalii vor fi disponibile în curând.

„Fac tot ce pot pentru a mă asigura că pot evolua pentru voi în fiecare seară, dar după ce am consultat medicul meu și am explorat toate opțiunile disponibile, am fost informată că nu pot continua cu spectacolul de mâine. Vă mulțumesc pentru înțelegere și abia aștept să ne revedem curând”, a scris vedeta pop prin Instagram, trimițând fanilor „dragoste și sănătate”.

Pink, în vârstă de 45 de ani, urma să susțină concertul din Lincoln, Nebraska, duminică, și pe cel din Sioux Falls, Dakota de Sud, luni.

Aceasta nu este prima amânare a turneului său; în iulie, cântăreața a fost nevoită să anuleze un concert în Berna, Elveția, din cauza unei boli nedivulgate.

„Problemele medicale ale familiei necesită atenția noastră imediată. Trimit tuturor scuzele mele sincere pentru orice inconvenient cauzat de acest lucru”, a spus Pink.

De asemenea, în octombrie 2023, Pink a anulat două spectacole în Tacoma, Washington, din cauza unor probleme medicale în familie.

 

 

Jennifer Lopez caută un single de succes

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum o sursă a dezvăluit pentru Page Six că artista Jennifer Lopez este în căutarea unui nou hit de top după despărțirea de Ben Affleck.

„Au contactat deja compozitori”, spune sursa. „Ea vrea un hit de dans puternic.”

Aceeași sursă adaugă: „În prezent, prioritatea ei în carieră este muzica. Nu are rost să lanseze ceva dacă nu este un succes major, iar criticii spun că este ‘vechea Lopez’. Are nevoie de un hit mare.”

La 55 de ani, Lopez nu își dorește doar o piesă de succes – ea vizează un întreg album.

„Vrea hituri și plănuiește un nou album”, a spus sursa noastră.

Ultimul ei album, „This Is Me… Now”, lansat în februarie și inspirat de relația cu Affleck, nu a avut impactul dorit, debutând pe locul 38 în Billboard Top 200. Lopez chiar a sugerat că ar putea renunța la muzică după lansarea acestui album. „Sincer, nu știu dacă voi mai face vreodată un alt album”, a spus ea.

„Nu-i spune lui Benny [Medina, managerul ei de mult timp], dar acesta ar putea fi ultimul meu.”

„A avut o mulțime de hituri și nu poate accepta că ultimul album ar putea însemna finalul carierei ei muzicale”, adaugă sursa. „Vrea să șteargă eșecul lui ‘This Is Me… Now’.”

Albumul a primit recenzii mixte, iar turneul asociat nu s-a vândut bine, fiind anulat în mijlocul despărțirii de Affleck, Lopez explicând că își ia timp pentru a fi cu familia și prietenii.

Deși cariera cinematografică a lui Lopez continuă să prospere, surse afirmă că „prioritatea ei rămâne muzica”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 octombrie 2024
21 octombrie 2024