Prima pagină » Cancan ultimă oră » Pilotul de raliuri a apărut pentru prima oară la televizor. Daniel Onoriu, despre operația care aproape l-a ucis

Pilotul de raliuri a apărut pentru prima oară la televizor. Daniel Onoriu, despre operația care aproape l-a ucis

20 apr. 2022, 22:31,
în Cancan ultimă oră

Daniel Onoriu a trecut peste cea mai mare cumpănă din viața lui. Problemele sale de sănătate au început la finalul anului trecut când, după reîntoarcerea din Turcia, acolo unde a efectuat o operație de micșorare a stomacului, a început să se simtă rău și să vomite sânge.

A ajuns de urgență la spitalul Floreasca din Capitală, unde a rămas internat până la începutul lui marie 2022. A stat peste 100 de zile internat, dintre care 55 în comă indusă. În tot acest timp medicii au făcut eforturi uriașe pentru a-i salva viața, după ce o altă echipă medicală din străinătate aproape i-a curmat-o.

Pilotul de raliuri a apărut pentru prima oară la televizor

Pilotul de raliuri a apărut pentru prima oară la televizor, după ce și-a revenit și a declarat că medicii care l-au operat ar fi știut de problemele lui de sănătate, însă au ascuns totul pentru a-i luabanii. Daniel Onoriu a început procesul de recuperare, însă mai are cale lungă până când se va pune pe picioare.

„M-am lăsat de curse, aș fi vrut să mă reapuc anul ăsta, dar acuma nu mai pot. Fizic, abia pot să merg. Am fost de foarte multe ori în Turcia, spitalele sunt altfel decât la noi, dar uite că eu am avut ghinion. Cred că și-au dat seama că aveam probleme și au ascuns, ca să mă opereze, ca să îmi ia banii”, a declarat Daniel Onoriu la un post de televiziune.

Daniel Onoriu, despre operația care aproape l-a ucis

Fostul pilot de raliuri povestește că a avut 114 kilograme înainte de operație . Avea oameni în jurul său care, din dorința de a slăbi, au apelat la acestă procedură estetică, care pentru ei a fost un real succes. Astfel că a prins curaj, însă ghinionul s-a ținut după el.

„Eu am avut 114 kilograme înainte de operație. Am avut prieteni care au avut și 140-150. Au făcut operație ca să slăbească. M-au încurajat. Și am făcut operația și uite că din toți oamenii pe care îi cunosc, tocmai mie mi s-a întâmplat să stau 55 de zile în comă și peste 100 de zile internat în spital. Voiam eu, pentru mine, eu am fost sportiv, nu mă suportam gras, nu îmi plăcea de mine”, a mai explicat fostul pilot de raliuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *