Prima pagină » Stiri si curiozitati » Pietre semiprețioase: Zodii și talismane aducătoare de noroc și fericire 

Pietre semiprețioase: Zodii și talismane aducătoare de noroc și fericire 

28 ian. 2022, 13:34,
în Stiri si curiozitati

Pietre semiprețioase, zodii și noroc. Tot ce trebuie să știi despre viitor poate fi chiar în mâna ta! Crede în destinul pe care îl ai cu ajutorul pietrelor semiprețioase în funcție de zodii și dorințe. 

Aceste bijuterii pot aduce fericire, sănătate, virtute și stare de bine constantă dacă sunt purtate corespunzător, curățate și purificare de energiile negative. 

colectie de pietre semipretioase

Deși odată cu trecerea timpului beneficiile pietrelor s-au uitat, ele își păstrează aceleași puteri magice, cu o puternică încărcătură de semnificații și simboluri

Pietre semiprețioase, zodii care trebuie să poarte talismane pentru energii 

Pietre semiprețioase au fost asociate în trecut cu zeitățile, cu planetele și cele 12 zodii. Deși odată cu trecerea timpului beneficiile pietrelor s-au uitat, ele își păstrează aceleași puteri magice, cu o puternică încărcătură de semnificații și simboluri. Aduc fericire și noroc celor care le poartă. 

În Europa bijuteriile cu pietre sunt iubite și tot mai căutate de fiecare dintre noi, iar fiecărei zodii îi sunt atribuite câte o piatră semiprețioasă. Tradițiile spun că fiecare piatră are un simbol și o calitate aparte. 

colectie de pietre semipretioase

Legăturile antice dintre pietre și zodii se păstrează cu sfințenie, iar persoanele ce aleg să își canalizeze energiile prin pietre semiprețioase trebuie să le aleagă după zodie sau luna nașterii

Legăturile antice dintre pietre și zodii se păstrează cu sfințenie, iar persoanele ce aleg să își canalizeze energiile prin pietre semiprețioase trebuie să le aleagă după zodie sau luna nașterii. Capricornilor le sunt atribuite pietre precum onixul negru, ametist sau lapis lazuli, cu planeta Saturn care guvernează în nuanțe de indigo și violet. Vărsătorilor le este recunoscută piatra turcoaz sau ochi de tigru, cu nuanțe de turcoaz sau albastru. Zodia pești este definită prin piatra ametist, cuarț și turcoaz.

În Evul Mediu zeii alegeau să poarte această bijuterie pentru a fi protejați de starea de beție. La berbec sunt identificate coralul și granată, bijuterii cu rol protector în fața blestemelor sau a farmecelor, piatra apare și în Coran ca fiind una dintre pietrele semiprețioase a unei gândiri spirituale, pentru eternitate. 

Taurul este identificat prin piatra semiprețioasă agată verde sau sidef, guvernat de planeta Venus, în nuanțe de verde și roz, elimină stresul și calmează emoțiile. Cei născuți în zodia gemeni trebuie să poarte chihlimbar sau ochi de tigru, în culori calde de verde și galben. Simbolizează energia puternică, onoare, aduce noroc și vindecare.

colectie de pietre semipretioase

Cei născuți în zodia gemeni trebuie să poarte chihlimbar sau ochi de tigru, în culori calde de verde și galben

Racii poartă piatra lunii sau perla, trimitere către Afrodita, zeița iubirii. Leii se identifică cu peridot granată, onix sau ochi de tigru, cu rol în susținerea mariajelor și al relațiilor, pe când fecioarele cu malachit, piatra optimismului, atrage bogăția și ține eșecul la distanță. 

Balanțelor le este atribuită piatra turcoaz, stimulează energia și crește pofta de viață, simbol al energiilor benefice, vindecătoare și protectoare. Scorpionii se identifică cu coralul sau carmeolul, în tonuri de maro și grena, piatră a curajului, insuflă optimism și pasiune, iar săgetătorilor ochiul de tigru și lapis lazuri, de un albastru intens și arată mereu adevărul, ține la distanță spiritele rele. 

Alege bijuteriile care ți se potrivesc în funcție de personalitate și zodie 

Pietrele semiprețioase în funcție de zodie se pot mixa și combina în diferite modele de bijuterii, colorate, unice, care ies ușor în evidență. Pietre semiprețioase, zodii norocoase, amplifică sau induc curajul, încrederea, bucuria, energia și calmul. 

colectie de pietre semipretioase

Pietre semiprețioase, zodii norocoase, amplifică sau induc curajul, încrederea, bucuria, energia și calmul

Diminuează trăsăturile negative precum teama, stresul, depresia sau furia, elimină agresivitatea și egoismul, absorb energiile negative și protejează de farmece și blesteme.   

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *